Syyskokouksessa 9.12.2019 Matilda Kalving valittiin TAO ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2020. Miten hän haluaa vaikuttaa? Mitä tuleva vuosi pitää sisällään? Tutustu vuosikymmenen ensimmäiseen puheenjohtajaan!


Hei pandaperhe, siirryn edunvalvonnan puolelta TAOn puheenjohtajaksi. Odotan innolla tulevaa vuotta ja halusinkin heti kertoa teille mitä hallituksena haluamme saavuttaa. Keskustelimme ensimmäisessä hallituksen iltakoulussa TAOn merkityksestä ja arvoista. Haluammekin kehittää TAOn jäsenpalveluita ja vaikuttaa opintojen laatuun, sekä varmistaa että kaikilla on mahdollisuus voida hyvin taiteiden tiedekunnassa.  

Syyskokouksessa hyväksyttiin innostava toimintasuunnitelma, joka ohjaa meitä kehittämään toimintamme pitkäjänteisyyttä ja kestävyyttä. Tulevana vuonna luomme TAOlle ympäristövision ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Laajennamme toimintaa työelämän puolella ja vahvistamme ammattiliittositeitä. Aloitamme myös juhlavuoden 2021 valmistelun, tietenkään unohtamatta tämän vuoden monipuolisten tapahtumien järjestämistä.

Kiinnostaisiko sinuakin tulla mukaan aktiivitoimintaan? Nyt siihen on oiva mahdollisuus. Avasimme haun uusiin vapaa-ajan-, viestintä ja opinto-valiokuntaan. Lisäksi haemme joukkoomme myös toimihenkilöitä! Valiokuntatoiminta ei sitouta mihinkään mutta se antaa alustan toimintaan vaikuttamiselle ja osallistumiselle tapahtumien luontiin, viestinnän kehittämiseen ja opintoihin vaikuttamiseen. Valiokuntiin voit tulla mukaan milloin vain pitkin vuotta. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä hallitus valitsee ensimmäiset toimijat jo tammikuun lopussa.

Tämä kirje on vasta alkua: vuoden aikana annamme TAOn Ajankohtaista-osiossa äänitorven teille, TAOn jäsenille. Haluamme luoda yhdessä teidän kanssa värikkään ja avoimen pandaperheen joka vaikuttaa, kehittyy ja tukee toisiaan.

Olethan heti yhteydessä jos jokin jäi mietityttämään.

Terveisin,
Matilda Kalving
matilda.kalving (at ) ulapland.fi
TAO ry:n hallituksen puheenjohtaja 2020