FIN/ENG

Vallitsevien olosuhteiden takia TAOn hallitus pahoittelee, ja on perjantaina 13.3. päättänyt peruuttaa Star Wars -sitsit. Toimimme yliopiston linjauksen mukaisesti ja vältämme yli 30 hlö:n tapahtumien järjestämistä koronapandemian ennakoimiseksi ja hallitsemiseksi. KideApp palauttaa rahat kaikille lipun hankkineille. TAO ry maksaa asiakkaidden kauppakulut.Sitsit järjestetään uudestaan, kun tilanteesta on enemmän informaatiota ja maailman tilanne näyttää kirkkaammalta. Pitäkää huolta läheisimmistä ja peskää kädet.


Alla lisää informaatiota LAYn linjauksesta koronavirukseen liittyen; kirjautuminen omilla LAY-tunnuksilla.

https://intra.ulapland.fi/Suomeksi/Ajankohtaista/Tietoa-koronaviruksesta?method=ActiveDirectory&success=1

**********

Due to the circumstances, TAO ry’s association board has decided to cancel the Star Wars sittning. We act with the policy coming from the Uni, that events with over 30 participants are not recommended for anticipating the corona pandemic. KideApp will return the money for those who’ve bought the tickets, and the event will be reorganized when the world looks a little bit brighter. Take care and wash your hands.

More information about the policy; log in with your own LAY account

https://intra.ulapland.fi/In-English/Current-Issues/Information-on-coronavirus