FIN/ENG


Hei kaikki karanteenikamut!
Näin monen viikon jälkeen karanteeni ja sosiaalinen etääntyminen alkaa varmasti maistumaan jo vähän puulta. Onneksi meillä olisi tarjolla jotain hieman maistuvampaa, nimittäin KaranteeniApprot 24.04 klo 13-23!

Tarkoituksena on kisailla rasteilla hauskojen tehtävien parissa jotka voit suorittaa ihan omasta kodistasi käsin!! Laitappa siis haalarit jalkaan sekä vappuhattu päähän, nimittäin nyt on aika juhlia!

Approjen suorituksista saat leiman appropassiisi, kunhan todistat ne suoritetuiksi asiaan kuuluvalla tavalla, eli lähettämällä kuvan tai videon sille kuuluvalle Discordin tekstikanavalle. Tapahtuman suoritus tehdään siis Discordissa joten jollei sitä sinulla vielä ole, niin käyppä lataamassa se läppärillesi ja/tai puhelimellesi!

Koska tapahtumaan kuuluu paljon kuvien jakamista, suosittelemme puhelimen käyttöä tietokoneen sijaan. Näin kuvien jakaminen toimii sujuvammin!

Nähdään KaranteeniApprojen merkeissä!

Linkki tapahtumapaikkaan: https://discord.gg/HVPgbZh

MITÄ? KaranteeniApprot
MISSÄ? Discordissa ja omalla kotisohvalla!
MILLOIN? 24.04 klo 13-23
MITÄ MUKAAN? Tuo itsesi ja avoin mieli. Juotavaa jos haluat!
MIKSI? Koska karanteenissa kököttäminen yksin on tylsää!

//

Hello all in Corona Quarantine! This quarantine is probably starting to look a little grey after so many weeks? Luckily we have a solution for that: QuarantineAppro 24.04 at 13-23! The purpose is to race at checkpoints that can be found right in your own home! So put on your overalls and Wappu hat because now we are celebrating!

The goal is to complete the tasks in order to get stamps to your appropass. You will prove you have completed the tasks with pictures or videos! The event will take place in Discord, so if you don’t already have one, download it to your phone or computer!

Because you are going to share images, we recommend using your phone, as this will make it much easier.

The Discord channel: https://discord.gg/HVPgbZh

WHAT? QuarantineAppro
WHERE? On Discord and on your own home couch!
WHEN? 24.04 from 13 to 23
WHAT TO DO? Bring yourself and an open mind. Drinks if you want!