Syksyn tapahtumat koottu yhdelle sivulle. Pidä kalenterisi ajantasalla tulevista tapahtumista.
  • Fuksiviikot:

  • Syksyn tapahtumat:

    • Tikkupullatiistai 25.8.
    • Makkaramaanantai 31.8.
    • TAO ry tarkkailee koronatilannetta ja julkaisee muut tapahtumat jos tilanne sen sallii.

Fuksiviikkojen tapahtumiista Kaupunkikierros ja Fuksiaiset ovat suunnattu vain 1. vsk opiskelijoille. Fuksisitseille ja Fuksipiknikille vanhemmat opiskelijat ovat tottakai tervetulleital

TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti. Liittyessäsi TAOon lisäämme sinut viestintälistallemme, jonka kautta saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Jäikö jokin askaruttamaan? Ota yhteyttä tao ( at ) ulapland.fi