FI/EN

TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

 

Fuksipiknik

 

Nappaa eväskori ja piknik-vilttisi matkaan, sillä nyt kokoonnutaan kaikki yhdessä piknikille Kirkkolammen puistoon! Niin uudet kuin vanhat taiteiden tiedekunnan opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita viettämään rentoa iltapäivää jutustellen ja mutustellen piknik-eväitä. Hygieniasta on hyvä muistaa huolehtia käsidesiä käyttämällä, ja pitämällä etäisyyttä juttukaveriin! Tapahtumalla on säävaraus.

MITÄ? TAOn fuksipiknik

MISSÄ? Kirkkolammen puistossa

MILLOIN? LA 22.08 klo 13.00 alkaen

MITÄ MUKAAN? Omat eväät, viltti tai muu istuinalusta ja käsidesi ovat ehdottomat tähän tapahtumaan!

MIKSI? Koska kuka nyt ei tykkäisi piknikeistä!

*************************

Freshmen picnic 

 

Take your picnic basket and blanket with you and come with us to Kirkkolampi park.

We invite everyone from the art and design department to join us, may you be a new student or a older one. We are going to have a fun day of talking, chilling and playing games. 

Remember to take care of your hygiene and follow the social distancing rules at the event.

WHAT? TAO’s freshmen picnic

WHERE? Kirkkolampi park

WHEN? Saturday 22.08   Starting from 6pm

WHAT TO TAKE? Picnic stuff like food, blanket, hand sanitizer and other protective gear.


TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk