FI/EN

 
TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

 

TIKKUPULLATIISTAI

Maistuisiko itse paistettu tikkupulla nuotion ääressä? Tule paistamaan tikkupullia hyvässä seurassa Kirkkojyrhämän laavulle! Turvallisuussyistä emme tällä kertaa jaa taikinaa, mutta voit valmistaa ja tuodasitä laavulle. Siihen pystymme tarjoamaan apua hyvän taikinareseptin muodossa: www.myllynparas.fi/reseptit/pulla (onnistuu myös hyvin vegaanituotteilla!)

Jos mieli tekee jotain muutakin kuin pullaa, onnistuu niidenkin paisto laavun puitteissa. Pidetään tapahtuma turvallisena, muistetaan turvavälit ja hyvä käsihygienia!

 

MITÄ? Tikkupullatiistai

MISSÄ? Kirkkojyrhämän laavulla

MILLOIN? 25.08.2020 Klo 18-20

MIKSI? Koska kuuluuhan tikkupullan paistaminen alkusyksyyn.

 

*************************

/EN

 

Finnish traditional tikkupulla? Come and taste some with us.

Welcome to Kirkkojyrhämän fireplace! Because of the ongoing situation we cannot provide the dough for the occasion but here is an awesome recipe for you to use: www.myllynparas.fi/reseptit/pulla (sadly it’s in Finnish, but it works well on google translate!)

Of course you prepare other dishes too by the fireplace, so you are free to take some nice sausages or halloumi with you. Yum!

 

But remember to take care of your hygiene and follow the social distancing rules at the event!

 

What? Tikkupullatiistai

Where? Kirkkojyrhämä’s fireplace

When? 25.08.2020 at 6 pm

Why? Because it’s part of autumn

 

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus.

 

We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with riskgroups to attend events.

 

Attending TAOs events is done at one’s own risk.