FI/EN

 
TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

 

MAKKARAMAANANTAI

Jos tikkupullatiistai ei ollut vielä tarpeeksi, niin täältä tulee makkaramaanantai! Nappaa mukaasi lemppari makkarasi ja nakkisi, sekä sinapit ja ketsupit ja suuntaa taas kohti Kirkkojyrhämän laavua. Luvassa on mukava syysilta nuotion ja hyvän seuran parissa!

Pidetään tapahtuma turvallisena ja muistetaan turvavälit sekä hyvä käsihygienia!

MITÄ? Makkaramaanantai

MISSÄ? Kirkkojyrhämän laavulla

MILLOIN? 31.08.2020 Klo 17-20

MIKSI? Koska tikkupullatiistai ei ollut tarpeeksi!

Muista lukea ohjeet tapahtumaosallistumiseen:  http://www.taory.fi/index.php/2020/08/18/ohjeita-syksyn-2020-tapahtumien-osallistumiseen/

*************************

If you didn’t get enough fireplace action last tuesday, here is another opportunity! Get your favorite sausages, ketchup and mustard and come back to Kirkkojyrhämä’s laavu. It’s going to be a nice autumn night by the fireplace with good company!

Remember to take care of your hygiene and follow the social distancing rules at the event.

What? Makkaramaanantai

Where? Kirkkojyrhämä’s laavu

When? 31.08.2020 at 5 pm

Why? Because there is never enough fried things on a stick

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay

special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned

individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk