FI/EN

 
TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

***********

Oletko fuksi? Jos vastaus on kyllä, tätä tapahtumaa et voi missata!

TAOn legendaariset fuksiaiset tulevat jälleen, ja on aika ottaa mittaa toisista fukseista leikkimielisen rastikilpailun merkeissä. Tarkoituksena on kiertää ympäri kaupunkia pienissä joukkueissa, ja suorittaa toinen toistaan haastavampia ja hulvattomampia tehtäviä joita vanhemmat opiskelijat ovat rakkaille fukseilleen keksineet! 

Syksyn 2020 fuksiaispäiväksi on valikoitunut 02.09.  ja teemana on KIRJASARJAT! 

Jokaiselle joukkueelle nimetään vielä spesifimpi aihe. Mitä paremmin aiheen mukaan pukeutuu, sitä enemmän pisteitä joukkue saa. Joukkuejako ilmoitetaan ensi-viikon alussa F-siiven aulassa sijaitsevalla TAOn ilmoitustaululla. Muistathan siis pysyä tarkkana!

Ilmoittaudu fuksiaisten joukkuejakoon mukaan: https://kide.app/events/642b407f-3a2c-4aa2-b2b7-39d9d11a2a82

Ilmoittautuminen päättyy 30.08. klo 13!

 

Joukkueet kokoontuvat ja ilmoittautuvat keskiviikkona 02.09. Kirjaston edessä olevassa puistossa ja itse kisa starttaa klo 18.00. Paikalla kannattaa olla jo hyvissä ajoin! Rastikartta julkaistaan kilpailun kynnyksellä, ja se on apunanne rasteille suunnistaessa.

Kaikki rastit sijaitsevat ulkoilmassa ja ne suoritetaan ilman fyysistä kontaktia. Tehtävät on mahdollista suorittaa kasvomaski päällä. Kaikilla rasteilla on saatavilla käsidesiä ja rastin pitäjille tarjotaan kasvomaskit.

Haali kasaan joukkuetoverisi ja valmistaudu joukkueesi aiheen hengessä syksyn kovimpaan taistoon! Paras joukkue siis voittakoon!

MITÄ? Fuksiaiset!!

MISSÄ? Kaupungin kirjaston puisto ja Rovaniemen keskusta

MILLOIN? 02.09. klo 18 alkaen

MIKSI? Koska pieni kisailu fuksivuonna on vain suotavaa!

TAOn häirintäyhdyshenkilön yhteystiedot:

Santeri Valkama 0403203292

Noora Wulff 0401517400

***********

TAOs biggest freshman event of the Autumn is here!

Are you a freshman? If you answered yes, then this is the legendary event you can not miss!

It’s time to see who is the best among freshmen of TAO! Touring around the city in small teams to perform more and more challenging and hilarious tasks that older students have come up with for their beloved freshmen!

The 2020 freshmen competition takes place on 02.09. and the chosen theme is BOOK SERIES!! Remember to sign up here: https://kide.app/events/642b407f-3a2c-4aa2-b2b7-39d9d11a2a82

Registration will close on 30.08. at 13! 

 

Your team is given a more specific theme next week with the info of Your 6 Person team that we are going to randomly choose for you that you have to gather up! This info can be found on TAO’s infoboard in the F-wing of university!

The event starts in front of the city library at 18:00 where you have to sign Your team up. Be there early because! We have made a map that helps you find all the events! 

All tasks will be performed outside and without physical contact. Participants can wear face masks if needed. Had disinfectant will be available and organizers will be offered face masks

What? Freshmen competition

Where? Starts at City library 

When? 02.08.2020 18:00

Why? Because its so much fun!!!

*******************************

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay

special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned

individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with riskgroups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk.