FI/EN

 
TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

***********

”Ja siellä Tao Taooo…” raikuu Wiljamin kellarissa kun avaamme taas syksyn sitsikauden klassisten fuksisitsien merkeissä 09.09.2020!
 
Mitkä sitsit? Saatat vielä uumoilla jos sitsaaminen ei vielä kuulosta tutulta. Sitsisäännöt ja muut sitsaamiseen kuuluvat tärkeät käytännöt tulevat kyllä tutuiksi illan aikana, mutta tiivistettynä kyseessä on akateeminen pöytäjuhla, jossa keräännymme syömään, juomaan ja ennen kaikkea laulamaan.
 
Vuoden 2020 fuksisitsien teemaksi on valikoitunut RGB (RedGreenBlue), eli varaudu värikkääseen meininkiin! Pukeudu siis valitsemaasi väriin (punainen, vihreä tai sininen) päästä varpaisiin, ja tule nauttimaan illasta! Jännittävään iltaamme sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, mutta suosittelemme haukkaamaan jotain ennen paikalle saapumista. Ja muistakaa että myöhässä ei sovi olla, sillä myöhästymisestä sakotetaan hauskaakin hauskemmin ja hurjaakin hurjemmin erilaisten metkujen parissa. Omat juomat ovat sallittuja, ja sitsata voi myös täysin alkoholittomana!
 
Muistetaan pitää nämäkin sitsit turvallisina ja pidetään huolta hyvästä käsihygieniasta käsiä pesemällä sekä desinfioimalla että turvavälejä noudattamalla aina kun mahdollista! Ethän osallistu sitseille jos sinulla on mitään flunssan oireita tai olet palannut ulkomailta viimeisen kahden viikon aikana.
 
MITÄ? RGB-fuksisitsit
MISSÄ? Kulttuuritalo Wiljami, Urheilukatu 1
MILLOIN? 09.09.2020 klo. 18.00 alkaen
MIKSI? Koska jokaisen korkeakouluopiskelijan on hyvä oppia sitsaamaan!
 
Ilmoittautuminen KideAppissä alkaa 5.9. Klo 12, joten ole tarkkana ja hanki lippusi sitseille alla olevasta linkistä! Hintaa lipuilla on 14€, ja sisältää kolme ruokalajia, 2 juomaa ja 2 kaatoa.
 
 
 
**************
You can hear the sittning-songs being sang in the cellar of Wiljami, when we open the sittning-season with traditional freshman-sittning on September 9th 2020!
 
A sittning? You might be wondering to yourself, and to make it short, a sittning is an academic seated meal with lots of food, drinks and of course singing. The rules of a sittning are simple, and you will get to know them during the evening!
 
The theme for year 2020’s freshman-sittning is RGB! Every participant can choose a colour of red, green and blue.. So get dressed from head to toe to your chosen colour and be ready for a fun evening. Our evening will consist of a three-meal course, but grabbing a bite before attending is recommended. And don’t be late, or else you will be held accountable for it with some unimaginable shenanigans. you can also enjoy this sittning without alcohol!
 
Let’s remember to keep this sittning nice and safe by washing and disinfecting our hands and keeping the safe distances always when possible. Please do not attend the sittning if you are experiencing any signs of illness or you have travelled abroad in the last two weeks.
 
WHAT? RGB-freshman sittning
WHERE? at Kulttuuritalo Wiljami, Urheilukatu 1
WHEN? 09.09.2020, 6 pm – 11pm
WHY? Because the sittning culture is a big part of the Finnish studying experience!
 
Tickets can be found from KideApp and the sales start on Saturday 5.9. at 12, so be sharp to get your ticket to the party from the link below! The price includes a 3 meals, 2 drinks and 2 shots.
 
 
Instructions for participating in the event: