TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiotatapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muutartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitäänsairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

FI/EN

 

Hot For Teacher? Ei tällä kertaa! Varautukaahan vain, nyt on luvassa vuosisadan taisto Susivoudin herruudesta!

Perinteiset supersuositut Hot for Teacher-bileet vaihtuvat tänä vuonna pandemiaystävälliseen tapahtumaan, jossa lapikaslaiset ja taolaiset ottavat mittaa siitä, keistä tulee parempia opettajia. Suskan taisto on täällä!

Tapahtumassa siis kisaillaan Susivoudin kentällä erilaisien olympialajien merkeissä. Luvassa on toinen toistaan vaativampia lajeja, joista selviytyminen vaatii tarkkuutta, älykkyyttä ja ennen kaikkea hyvää ryhmähenkeä! Voittajille on luvassa mainetta, kunniaa ja Susivoudin herruuden titteli, joten nyt jos koskaan kannattaa osallistua!

Ilmoita ryhmäsi mukaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa ensi maanantaina 28.9. klo. 12:00 Kide.appissa, josta voi hankkia itselleen ilmaisen lipun.

Liput osoitteesta: https://kide.app/events/b2fdf0a7-ae22-485e-9997-270fc0a566b2

MITÄ: Vuosisadan SUSKAN TAISTO

MISSÄ: Susivoudin hiekkakenttä

MILLOIN: 14.10. klo. 16-20

MIKSI: Koska on kiva mittelöidä.

************************

Be prepared for the battle of a century at Susivouti!

Lapikas and TAO are organizing a pandemic-friendly olympic-games event.

The event features different competitions on the Susivouti field. There will be more demanding sports, that requires precision, intelligence and above all a good team spirit! The winners are promised fame, glory and the title of Susivouti’s dominance.

Group registration for the event starts next Monday 28.9. at 12:00 at Kide.app, where you can get a free ticket.

WHAT: THE BATTLE OF SUSKA

WHERE: Susivouti field

WHEN: Wednesday 14.10. at 16:00-20:00

WHY: Because it’s nice to play games and have a race!