TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiotatapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muutartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitäänsairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

FI/EN

 
 

TAO ry:n hallitus järjestää syystalvella vain koronaturvallisia tapahtumia ja suosii etätapahtumia.

Koronapandemian aiheuttaman vähäisen osallistujamäärän ja mahdollisten riskien vuoksi tapahtuma perutaan, tapahtuman järjestämismahdollisuuksia kartoitetaan uudelleen Lapikkaan kanssa ensi vuonna.

 

************************

TAO ry has decided to only organize corona-friendly events and prefer remote events during the coming winter.

Due to corona pandeic, the event is cancelled because of the small attendance and the risks of contagion. The event will be looked upon in the upcoming years with Lapikas.

 

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with riskgroups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk.