On haalaritilauksen aika, tutustu kokotaulukkoon ja laita omat haalarisi tilaukseen. Koronapandemian takia TAO ry ei järjestä sovituksia, joten jos yhtään emmit kokojen välillä, ota varmuuden vuoksi se isompi! 

Haalarit ovat jokaisen opiskelijan tunnusmerkki, arvostettu univormu sekä yhteisön symboli. Haalarit päällä kuulut opiskelijoiden yhteisöön, ja ne ovat aina varma valinta opiskelijatapahtumien asukriiseihin.

Haalareiden ulkonäkö on kuin opiskelijaelämän CV, siitä tiedetään missä opiskelija on ollut ja mitä tehnyt. Haalarit koristellaan haalarimerkeillä eri tapahtumista ja niihin lisätään mm. muistoja opiskelijaelämän varrelta.

Jos olet kahden vaiheilla kokojen välillä, valitse varmuuden vuoksi se isompi. Alta näet kokotaulukon sekä hallituslaisten omia kokoja samasta haalarimallista.  Haalareiden hinta vaihtelee vuosittain ~25-30 euron välillä, riippuen tilausmäärästä. Tilaukset on tehtävä viimeistään 25.10.2020 klo 23.59. Maksutiedot lähetetään parin päivän sisällä tilauksesta. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

Matilda Kalving, matilda.kalving ( at ) ulapland.fi 

TILAUSLOMAKE:

https://forms.gle/qyYdp8cQYZcm2c8s6

KOKOTAULUKKO: