Osallistu makeaan kisaan – ideoi ja leivo paras pipari! Voit myös äänestää TAOn instagramissa omaa suosikkiasi tai vaikka kaikkia ehdokkaita kilpailun aikana 7.12.-13.12.2020.

Lähetä kilpailutyöt tagaamalla #TAOlaistenjoulu @TAOulapland-instagramissa tai lähettämällä kuva tao (at) ulapland.fi sähköpostiosoitteseen.

 

Leivo TAOn paras pipari -kilpailun säännöt:

 1. Kisan järjestää TAO ry.
 2. Kisassa etsitään TAOn parasta piparileipuria. Kisaan voi osallistua tagamalla @taoulapland ja #Taolaistenjoulu instagramissa tai lähettämällä valokuvan koristelemastaan piparista, piparitalosta tai vastaavasta tao @ ulapland. fi osoitteseen. 
  Kaikki voittajat palkitaan TAOn joulukassilla. 
 3. Kilpailuun voivat osallistua kaikki TAOn jäsenet. 
 4. Sinulla tulee olla tekijänoikeudet lähettämääsi valokuvaan. Lähettämällä kuvan kilpailuun, sitoudut siihen, että TAO ry voi julkaista lähettämäsi kuvan ilman erillistä lupaasi. Julkaisemisesta ei makseta erillistä palkkiota. TAO ry pidättää oikeuden olla julkaisematta kilpailussa kuvia, jotka ovat epäasiallisia tai loukkaavia.
 5. Kilpailutöitä voi lähettää 7.12.–13.12.2020 välisenä aikana. TAOulapland Instagram-tarinassa äänestetään kilpailuun lähetettyjä ja julkistettuja kuvia kilpailun aikana. Raati joka koostuu hallituksen jäsenistä valitsee eniten ääniä saaneiden kuvien joukosta kolme voittajaa 14.12.2020. Raadilla on myös oikeus valita voittajaksi mielestään erityisen hyvä työ, joka ei kuitenkaan ole eniten ääniä saaneiden joukossa. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. 
 6. Kilpailusta ja finaalista julkaistaan teksti- ja kuvamateriaalia TAO ry:n medioissa. Voittajien kuvia voidaan käyttää seuraavina vuosina kilpailun markkinoinnissa.
 7. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuillaan.
 8. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Bake TAO’s Best Gingerbread 2020

 

Take part in a sweet race – brainstorm and bake the best gingerbread! You can also vote for your own favorite or even all the candidates during the contest from 7th  to 13th of December 2020.

Submit entries by tagging #TAOlaistenjoulu @ TAOulapland-instagram or by sending a picture to Tao (at) ulapland.fi.

Rules

 1. The competition is organized by TAO ry.
 2. The competition is looking for TAO’s best gingerbread baker. You can participate in the competition by tagging @taoulapland and #Taolaistenjoulu on Instagram or by sending a photo of a decorated gingerbread, gingerbread house or similar Tao @ ulapland. address.
 3. All winners will be rewarded with a TAO Christmas bag.
 4. The competition is open to all TAO members.
 5. You must own the copyright to the photo you submitted. By submitting an image to the competition, you agree that TAO ry may publish the image you submitted without your separate permission. There is no separate fee for publication. TAO ry reserves the right not to publish images that are inappropriate or offensive in the competition.
 6. Entries can be submitted between 7 December and 13 November 2020. In the TAOulapland Instagram story there will be a poll by every entry, you can vote on the entries during the competition. A panel of board members will select three winners from among the images that received the most votes on December 14, 2020. The jury has the right to choose the work it considers to be particularly good, but it is not among those who received the most votes. The winners will be contacted in person.
  Text and image material about the competition and the final will be published in TAO ry’s media. Images of the winners can be used in the marketing of the competition in the coming years.
 7. By participating in this competition, entrants agree to abide by these decisions of the competition and the Organizer. The organizer reserves the right to change the rules by announcing them on its website.
 8. Personal data collected in connection with the competition will not be used for direct marketing.