Oletko valmistunut taiteiden tiedekunnasta, mutta yhteys kotiyliopistoon on kadonnut?  TAO ry valmistelee nyt alumniyhdistyksen perustamista ja kaikki tiedekunnasta valmistuneet kandista tohtoriin ovat tervetulleita yhdistyksen toiminnan käynnistämiseen. Alumnitoiminnan tavoitteena on aloittaa pitkäjänteinen yhteistyö ainejärjestön ja yliopistosta valmistuneiden välillä sekä pyrkiä mahdollistamaan taiteiden tiedekunnan kasvattien verkostoituminen erityisesti toistensa kanssa vielä opiskelujen päätyttyä.

 
Alumnitoiminnan päätavoitteet:
  • Mahdollistaa helppo yhteys valmistuneiden ja nykyisten opiskelijoiden välillä
  • Olla kontaktipiste ja verkostoitumisen mahdollistaja opiskelunsa päättäneiden kesken
  • Tukea ainejärjestöä sen toiminnassa, esimerkiksi tapahtumia järjestämällä, varainhankinnalla tai tarjoamalla asiantuntijoita ainejärjestön käyttöön
Alumniyhdistyksen toiminta:
  • Vuosittainen tapaaminen alumnien kesken, esim. alumni-illallinen
  • Vuosittainen tapahtuma opiskelijoiden ja alumnien kesken, esim. verkostoitumistapahtuma
  • Viestintä oman tiedekunnan tapahtumista, esim. kuukausittainen sähköpostikirje
  • Muuta toimintaa, jota voit olla mukana suunnittelemassa

Oletko kiinnostunut olemaan mukana perustamassa yhdistystä tai liittymään yhdistykseen myöhemmin? Molempia tarvitaan! Tässä vaiheessa etsimme kuitenkin nimenomaan yhdistyksen perustamisesta kiinnostuneita alumneja. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyy istua yhdistyksen hallituksessa, vaan tarkoituksena on kerätä yhdistyksen perustamiseen ja sen valmisteluun osallistuva ydinporukka. Ole siis yhteydessä työryhmän vetäjään tai TAO ry:n hallituksen edustajaan sähköpostilla ja kerro taustastasi sekä kiinnostuksesta alumnitoimintaan. Jatketaan siitä sitten.

Alumniyhdistys perustetaan kesällä 2021.

Yhteydenotot:

Alumnityöryhmän vetäjä 

Samuli Valkama 
svalkama@ulapland.fi

 

TAO ry hallituksen jäsen
Yritysyhteistyö- ja työelämävastaava

Willehardt Gröhn
jgrohn@ulapland.fi