Makkaramaanantai tulee taas!

 
TAOn vuoden 2021 hallituksen vuosi on lähtenyt varjoissa hyvin käyntiin, ja nyt olisikin hyvä aika tulla tapaamaan uutta hallitusta makkaranpaiston ja mukavan hengailun parissa. Samalla voit esittää hallitukselle kiperimmät kysymyksesi ja nauttia tunnelmallisesta talvi-illasta.
Eikun makkarapaketti ja mausteet kouraan ja kohti Kirkkojyrhämän laavua!
 
**********************************
TAO järjestää keväällä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.
Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.
**********************************
MITÄ? TAOn Makkaramaanantai
MILLOIN? 15.2.2021 klo 17.00 eteenpäin
MISSÄ? Kirkkojyrhämän laavulla
MIKSI? Koska uuteen hallitukseen on hyvä tutustua ja makkaranpaisto on mukavaa!
**********************************

IN ENGLISH

Makkaramaanantai is here again!

TAOs 2021 boards year has started nicely in the shadows and now would be the perfect time to come meet the members of the new board with an open fire and some sausages. Come to Kirkkojyrhämän laavu to chat and ask any questions you may have!

 

What? Makkaramaanantai 2.0
Where? Kirkkojyrhämä’s laavu
When? 15.2.2020 at 5 pm
Why? Get to know TAO’s new board members!
TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.
Attending TAOs events is done at one’s own risk.