Earth hour kynttiläsitsit teamsissa 27.03.2021 klo 19-21

 

FI-EN

On aika sammuttaa valot ja sytyttää kynttilät vuotuisen Earth hourin merkeissä.

Jotta pimeydestä ei tarvitsisi nauttia yksin, TAO järjestää kynttiläsitsit Earth hourin hengessä Teamsissa. Kyseessä ovat siis etäsitsit, joihin kuitenkin voi osallistua 2-6 hengen omissa ryhmissä kokoontumisrajoitusten puitteissa. Kokoa siis muutama hyvä ystävä koolle, ja tule nauttimaan sitseistä täysin etänä!

Illan aikana luvassa on perinteisien sitsilaulujen hoilaamista, mukavaa jutustelua ja sitsien loppupuolella otamme osaa Earth houriin sammuttamalla valot ja sytyttämällä kynttilät. 

Liput näihin kekkereihin maksavat 3€, johon sisältyy pääsy etäsitseille, sekä haalarimerkki. Jos sitsikirja puuttuu, tai on päässyt unohtumaan jonnekin teille tietämättömille, on lipunmyynnin ohessa mahdollista myös ostaa itselleen sitsikirja kotiin postitettuna.

Lipunmyynti alkaa lauantaina 13.03. Lippuja on myynnissä rajoitetusti, joten ole ryhmäsi kanssa valmiina! Tarkemmat ohjeet lippujen ostoon julkaistaan tapahtuman sivuilla keskiviikkona 10.03.

MITÄ? – Earth hour kynttiläsitsit

MISSÄ? – Teamsissa, täysin etänä

MILLOIN? – 27.03. klo 19-21

MIKSI? -Koska ilmasto on tärkeä <3

ETÄSITSEILYN ABC:

Hyvä ympäristö:

  • Jotta etäsitseistä voisi nauttia vähintäänkin yhtä paljon kuin perussitseistä, on hyvä ympäristö avain asemassa. Varmista siis että taustamelu on minimoitu, netti toimii ja tunnelma on katossa!

Pöytäryhmä: 

  • Jotta sitsit tuntuisivat sitseiltä on pöydän ääreen asettautuminen äärimmäisen tärkeää! Tietokone josta sitsejä seurataan, ja joka kuvaa sitsiseuruetta on hyvä asettaa pöydän päähän niin, että koko seurue on näkyvillä. 

Tarjoilut:

  • Ruoka kuuluu perinteisesti sitsien ohjelmaan joten myös etäsitseille on hyvä valmistaa jotain pientä purtavaa seurueelle. Alkupalaksi sopivat vaikka nachot ja salsa, ja pääruoaksi mitä ikinä jääkaapista löytyykään. Ruoan ei tarvitse olla hienoa, mutta pienet naposteltavat virittävät sitsitunnelmaa entisestään.

Mikkietiketti ja puheenvuoron pyytäminen:

  • Jotta voimme välttyä mikkien kaikumiselta ja äänen kiertämiseltä, on hyvä muistaa pitää mikki kiinni kun puheenvuoro on jollain muulla pöytäseurueella tai toastmastereilla. Lauluja laulettaessa mikit olisi myös hyvä pitää kiinni, muuten edessä on äänien sekamelska.
  •  Puheenvuoron pyytäminen onnistuu Teamsissa aivan kuin perinteisilläkin sitseillä, eli (virtuaalista) kättä nostamalla!

Avoin mieli:

  • Etäsitsit saattavat tuntua hieman vieraalta ajatukselta, mutta pitämällä mielen avoinna, ja varmistamalla kaikkien yllä olevien asioiden olevan kunnossa, on menestyksekäs ilta taattu! 

 

**************************

Candle sittning in the spirit of Earth hour in Teams on March 27, 2021 from 7 pm to 9 pm

It’s time to turn off the lights and light some candles in the spirit of the annual Earth Hour.

So that you don’t have to enjoy the darkness alone, TAO organizes a candle sittning in the spirit of Earth hour in Teams. This sittning will be held completely remotely, but you can however attend with your own 2-6 people group within the assembly restrictions. So gather a few good friends, and come enjoy the sittning from your own home!

During the evening, there will be lots of traditional sittning songs, some nice chatting, and towards the end of the sittning we will take part in Earth Hour by turning off the lights and lighting candles.

Tickets for this event cost 3€, which includes access to the event, as well as an overalls badge. If you don’t already have a sittningbook with all the songs and such, it is possible to buy one along with the tickets and have it mailed to your home. 

Ticket sales start on Saturday 13.03. There’s only a limited amount of tickets for sale, so gather up a group and be ready! More detailed instructions for buying tickets will be published on the event’s website on Wednesday 10.03.

 

WHAT? Candle sittning in the spirit of Earth hour

WHERE? -Completely remotely in Microsoft Teams

WHEN? -27.03. 7pm to 9pm

WHY? -Because the climate is very important <3