Ainejärjestö

Oletko aina halunnut suunnitella haalarimerkin? Osallistu nyt TAOn merkkikilpailuun!

Voit myös äänestää TAOn instagramissa omaa suosikkiasi tai vaikka kaikkia ehdokkaita kilpailun aikana.

Lähetä kilpailutyöt tao (at) ulapland.fi sähköpostiosoitteseen. Muista kirjoittaa meilin otsikoksi Merkkikilpailu: *etu- ja sukunimesi*.

TAOn merkkikilpailun säännöt:

 1. Kisan järjestää TAO ry jäsenistölleen.
 2. Merkkikilpailussa etsitään uutta merkkiä  TAO ry:lle. Kisaan voi osallistua lähettämällä valokuvan kilpailutyöstäsi tao @ ulapland. fi osoitteseen. Kirjoita meilin otsikoksi Merkkikilpailu: *etu- ja sukunimesi*.
  Kaikki voittajat palkitaan juhlakassilla, merkeillä, maineella ja kunnialla. 
 3. Kilpailuun voivat osallistua kaikki TAOn jäsenet. 
 4. Sinulla tulee olla tekijänoikeudet lähettämääsi kilpailutyöhön. Mikäli kilpailutyö on plagiaatti, sitoutudut maksamaan tekijänoikeusrikkomuksesta aiheutuvat kulut.  Lähettämällä kilpailutyön kilpailuun, sitoudut siihen, että TAO ry voi julkaista ja teettää lähettämäsi merkin ilman erillistä lupaasi. Julkaisemisesta ei makseta erillistä palkkiota. TAO ry pidättää oikeuden olla julkaisematta kilpailutöitä jotka ovat epäasiallisia tai loukkaavia.
 5. Kilpailutöitä voi lähettää 10.5.–31.5.2021 välisenä aikana. TAOulapland Instagram-tarinassa äänestetään kilpailuun lähetettyjä ja julkistettuja kuvia kilpailun aikana. Raati joka koostuu hallituksen jäsenistä valitsee eniten ääniä saaneiden kuvien joukosta voittajan kesäkuussa 2021. Raadilla on myös oikeus valita voittajaksi mielestään erityisen hyvä työ, joka ei kuitenkaan ole eniten ääniä saaneiden joukossa. Voittajaan/voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. 
 6. Kilpailusta ja finaalista julkaistaan teksti- ja kuvamateriaalia TAO ry:n medioissa. Voittajien kuvia voidaan käyttää seuraavina vuosina kilpailun markkinoinnissa.
 7. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivuillaan.
 8. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.
Ainejärjestö

PATCH DESIGN COMPETITION

 

Have you always wanted to design an overalls patch? Take part in the TAO competition now!

You can also vote for your own favorite or even all the candidates during the contest on the TAO Instagram.

Send the entry to Tao (at) ulapland.fi email address. Be sure to write the title of the email in the Brand Competition: * your first and last name *.

Rules

 1. The competition is organized by TAO ry.
 2. The competition is looking for TAO’s best gingerbread baker. You can participate in the competition by sending a photo of the patch design Tao @ ulapland.fi address. Put on the subject field: Merkkikilpailu: *your first and lastname*
 3. Winner/winners will be rewarded with a TAO bag.
 4. The competition is open to all TAO members.
 5. You must own the copyright to the work you submitted. If the entry is plagiarism, you agree to pay the copyright fee If the entry is plagiarism, you agree to pay the royalties. By submitting an image to the competition, you agree that TAO ry may publish and make the patch you submitted without your separate permission. There is no separate fee for publication. TAO ry reserves the right not to publish images that are inappropriate or offensive in the competition.
 6. Entries can be submitted between 10th of May and 31st of May 2021. In the TAOulapland Instagram story there will be a poll by every entry, you can vote on the entries during the competition. A panel of board members will select three winners from among the images that received the most votes on June 2021. The jury has the right to choose the work it considers to be particularly good, but it is not among those who received the most votes. The winners will be contacted in person.
  Text and image material about the competition and the final will be published in TAO ry’s media. Images of the winners can be used in the marketing of the competition in the coming years.
 7. By participating in this competition, entrants agree to abide by these decisions of the competition and the Organizer. The organizer reserves the right to change the rules by announcing them on its website.
 8. Personal data collected in connection with the competition will not be used for direct marketing.