Tällä hetkellä innokkaat hakijat valmistautuvat yliopiston valintakokeisiin ja TAOn hallitus suunnittelee upeaa syksyä niin uusille kuin vanhoillekin. Haluatko mukaan tohinaan? Sopiiko megafoni täydellisesti käteesi? TAOn hallitus hakee fuksiamiraalia, fuksiamiraali toimii hallituksen ulkopuolisena toimihenkilönä. Fuksiamiraalit auttavat hallitusta fuksitapahtumien järjestämisessä ja toimivat tutoreiden tukena, mutta heidän ei tarvitse osallistua muuhun hallituksen toimintaan elleivät he halua.

Ota siis laulukirja käteen ja opiskele TAO TAO ulkoa, nyt on aika hakea fuksiamiraaliksi! Nähdään syksyn tapahtumissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää otathan yhteyttä reippaasti hallitukseen tao (at) ulapland.fi Hallitus käsittelee hakemukset luottamuksellisesti kokouksissaan. Haku päättyy kesäkuun lopussa tai sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Ainejärjestötoiminnasta saa opintopisteitä, työkokemusta ja pääset näkemään kulissien taakse!