Haaveleitko  viestintävelhon taidoista? Haluaisitko antaa ideoillesi mahdollisuuden lentää? Piilekö sinussa TAOn uusi viestintävastaava? TAOn hallitus joutui luopumaan rautaisenlujan ammattitaidon omaavasta viestintävastaavastaan hänen mahtavan työllistymisensä takia ja nyt etsimme hänelle korvaajaa. Tuntuvatko saappaat liian suurilta täyttää? Ei hätää, ainejärjestötoiminta on opiskelijapohjaista, ja opimme yhdessä miten järjestötoiminta toimii. Kohta sinullakin voi olla raudanluja ammattitaito. Pesti päättyy joulukuussa 2021.

Uusi vastaava valitaan kevätkokouksessa 31.5. Viestintävastaavan tehtävänä on siis hallinnoida mm. sähköpostikirjeitä, tapahtumien markkinointia ja muuta TAOn viestintään liittyviä asioita. Vastaavan apuna toimii aktiivinen viestintävaliokunta ja tottakai koko muu hallitus!

Ainejärjestötoiminnasta saa opintopisteitä, työkokemusta ja pääset näkemään kulissien taakse!

Ilmoitathan kiinnostuksesta etukäteen hallitukselle ja mikäli sinulla on kysyttävää otathan yhteyttä reippaasti hallitukseen tao (at) ulapland.fi