Biennaali taide ja muotoiluopiskelijat

Kaipaatko tekemistä lomapäiville? Kolottaako taidenäyttelyhammasta? Lähde TAOn matkaan tutustumaan Helsinki Biennaaliin!

TAO järjestää kesäexcursion Helsinki Biennaaliin 23.07.2021. Helsinki Biennaali on kansainvälinen kuvataidetapahtuma, joka tuo korkeatasoisen nykytaiteen merelliseen Helsinkiin. Se esittelee 40 kuvataiteen huippua sekä Suomesta että maailmalta. Voit lukea lisää Biennaaliin osallistuvista taiteilijoista, ja muista käytännön asioista täältä: https://helsinkibiennaali.fi

TAOn excursio kokoontuu Vanhan kauppahallin vieressä Kauppatorilla klo 13.00 ja siirtyy Vallisaareen 13.30 lautalla. Itse tapahtuma on ilmainen, mutta  lauttamatka Vallisaareen maksaa opiskelijalipulla 4,25€. Muistathan ostaa oman lippusi etukäteen! Se onnistuu kätevästi täältä: https://kauppa.visitvallisaari.fi/index.php?lang=1

Valitsethan menomatkaksesi 13.30-lähtevän lautan. Paluumatkan voit valita oman aikataulusi mukaan, mutta otathan huomioon että Biennaalialue sulkeutuu klo 18.00.

Ilmoittauduthan excursiolle etukäteen tämän Formsin kautta:

Tapahtumassa on säävaraus.

MITÄ? -Kesäexcursio Helsinki Biennaaliin
MISSÄ? -Helsingissä, kokoontuminen Kauppatorilla, vanhan kauppahallin vieressä, josta siirrymme lautalla Vallisaareen

MILLOIN? -23.07.2021 klo 13.00 eteenpäin

MIKSI? -Koska kulttuuria on hyvä nauttia kesälläkin!

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, tilakohtaiset ohjeistukset, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. 

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

**********************************

Need something to do for the holidays? Are you feeling like an artmuseum would be the perfect place to visit right now? Join TAO on a trip to visit the Helsinki Biennial!
TAO is organizing a summer excursion to the Helsinki Biennial on July 23, 2021. The Helsinki Biennial is an international visual arts event that brings high-quality contemporary art to maritime Helsinki. Helsinki Biennial will present 40 international artists or groups of artists from both Finland and around the world. You can read more about the artists participating in the Biennial, and other useful things here: https://helsinkibiennaali.fi
TAO’s excursion will meet up next to the Old Market Hall at Kauppatori at 1 pm and transfer to Vallisaari by 1.30 pm by ferry. The event itself is free, but the ferry trip to Vallisaari costs € 4.25 with a student ticket. Remember to buy your own ticket in advance! You can easily buy your tickets here: https://kauppa.visitvallisaari.fi/index.php?lang=1
Please choose the ferry departing at 1.30 pm for your outward journey. You can choose your return journey according to your own schedule, but please note that the Biennial area closes at 6 pm.
Please register for the tour in advance via this Form: 
All TAO members as well as other students of the University of Lapland can participate in the excursion!
There will be a raincheck for the event in the case of rain etc.
WHAT? -Summer excursion to the Helsinki Biennial
WHERE? -In Helsinki, meet up at Kauppatori, next to the Old market hall (Eteläranta 18), from where we take the ferry to Vallisaari
WHEN? -23.07.2021 at 1 p.m. onwards
WHY? -Because experiencing some art is very important!
When participating in a TAO event, consider good hand hygiene, site-specific guidelines, safety distances, and other guidelines to prevent infections. Events must not be attended if the participant has any symptoms suggestive of illness.
Participation in TAO events is at the participant’s own risk.