Design Museo, opiskelijat

Kaipaatko tekemistä lomapäiville? Kolottaako taidenäyttelyhammasta? Lähde TAOn matkaan tutustumaan Helsingin Designmuseoon!

TAO järjestää kesäexcursion Helsingin Designmuseoon 28.07.2021. Designmuseossa on kesällä Mukavuuden vallankumous-näyttely, johon voit tutustua täältä: https://www.designmuseum.fi/fi/exhibitions/mukavuuden-vallankumous/ . Lisäksi Designmuseossa voi tutustua suomalaiseen designiin Utopia nyt-näyttelyn avulla. Voit lukea lisää Designmuseosta ja sen näyttelyistä täältä: https://www.designmuseum.fi/fi/

Tapaaminen Designmuseon edessä, Koulupuistikossa (Ratakatu 1) klo 14. Lippu Designmuseoon maksaa opiskelijakortilla 6€ ja tapahtuma on omakustanteinen. Museokortilla sisäänpääsy maksutta.

Ilmoittauduthan excursiolle etukäteen tämän Formsin kautta:

Excursiolle voivat osallistua kaikki TAOlaiset sekä muutkin Lapin yliopiston opiskelijat!

Tapahtumassa on säävaraus.

MITÄ? -Kesäexcursio Helsingin Designmuseoon
MISSÄ? -Tapaaminen Designmuseon edessä Koulupuistikossa, Ratakatu 1
MILLOIN? -28.07.2021 klo 14.00 eteenpäin
MIKSI? -Koska kulttuuria on hyvä nauttia kesälläkin!

 

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, tilakohtaiset ohjeistukset, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. 

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

**********************************

Need something to do for the holidays? Are you feeling like an artmuseum would be the perfect place to visit right now? Join TAO on a trip to visit Helsinki Design Museum!

TAO is organizing a summer excursion to the Helsinki Design Museum on July 28, 2021. In the summer, the Design Museum has an exhibition called Comfort Revolution, which you can check out here: https://www.designmuseum.fi/…/exhibitio…/comfort-revolution/. In addition, you can get acquainted with Finnish design at the Design Museum with the help of the Utopia now exhibition. You can read more about the Design Museum and its exhibitions here: https://www.designmuseum.fi/fi/
We are gonna meet in front of the Design Museum, at Koulupuistiko (Ratakatu 1) at 2 pm. A ticket to the Design Museum costs € 6 with a student card and the event is self-financed. The ticket is free with a Museum card.
Please register for the tour in advance via this Form: 
All TAO members as well as other students of the University of Lapland can participate in the excursion!
WHAT? -Summer excursion to the Helsinki Design Museum
WHERE? -Meeting in front of the Design Museum in Koulupuistikko, Ratakatu 1
WHEN? -28.07.2021 at 2 p.m.
WHY? -Because it’s good to visit some museums even in the summer!
When participating in a TAO event, consider good hand hygiene, site-specific guidelines, safety distances, and other guidelines to prevent infections. Events must not be attended if the participant has any symptoms suggestive of illness.
Participation in TAO events is at the participant’s own risk.