Syksyn tapahtumat koottuna yhdelle sivulle. Laita päivämäärät ylös!

*Baarikierros  on siirretty marraskuun vuosijuhlaviikoille.

Fuksiviikkojen tapahtumista Kaupunkikierros ja Fuksiaiset ovat suunnattu vain 1. vsk opiskelijoille. Fuksisitseille ja Fuksipiknikille vanhemmat opiskelijat ovat tottakai tervetulleita.

HUOM! Tapahtumia saatetaan joutua perumaan koronatilanteen vuoksi. Perumisista tiedotetaan TAOn tiedotuskanavissa.

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti. Liittyessäsi TAOon lisäämme sinut viestintälistallemme, jonka kautta saat ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista asioista.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Ohjeita tapahtumiin osallistuville:

http://www.taory.fi/index.php/2021/08/05/ohjeistus-tapahtumaan-osallistumiseen/