FI/EN

Jäikö edellinen Kuksakeskiviikko välistä ja nyt harmittaa? Kaipaatko kuksasi pohjalle kostuketta? Ei hätää, sillä nyt olisi tarjolla Kuksakeskiviikko 2.0!

 

Tällä kertaa Kuksakeskiviikko pidetään Kirkkojyrhämän laavulla. Paikalle on näin ollen helppo saapua, eikä pitkän matkan aiheuttamasta rasituksesta tarvitse huolehtia. Nappaa siis kuksasi mukaan ja suuntaa nokka kohti Kirkkojyrhämän laavua. Paikalla voi paistaa esimerkiksi makkaraa, vaahtokarkkeja ja ennen kaikkea, täyttää kuksansa sillä, millä haluaa!

Tapahtumassa on myynnissä TAOn viralliset kuksat!!

Kuksien ennakkomyynti ja tapahtumaan ilmoittautuminen

Ennakkomyynti päättyy sunnuntaina 3.10.2021

Kuksat toimitetaan ensisijaisesti tapahtumaan. Mikäli ongelmia ilmenee esimerkiksi tuotteen kuljetuksessa varastolta, voi kuksat lunastaa seuraavilta TAO-kahveilta.

MITÄ? Kuksakeskiviikko

MISSÄ? Kirkkojyrhämän laavulla

MILLOIN? 6.10.2021 klo 18-20

MIKSI? Koska yksi Kuksakeskiviikko ei riitä

***********************

TAO järjestää syksyllä 2020 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

***********************

IN ENGLISH

KUKSA WEDNESDAY 2.0

Did you miss the previous Kuksa Wednesday? Whether the bottom of the Kuksa dries? Don’t worry, there will be Kuksa Wednesday 2.0!

This time Kuksa Wednesday will be held at Kirkkojyrhämän laavu. It is easy to arrive, so you don’t have to worry about hiking there. Just grab your kuksa and head towards the Kirkkojyrhämän laavu. There is the possibility to grill sausages, marshmallows and most importantly enjoy drinks from the Kuksa!

You can buy you own official TAO kuksa before the event.

Buy your kuksa here!

Pre-sale ends on sunday 3.10.2021

Kuksas will be delivered primarily to the event. If problems occur, for example, with the transportation you can collect them at the next TAO-kahvit.

WHAT? Kuksa Wednesday

WHERE? Kirkkojyrhämä’s laavu

WHEN? October 6th at 6pm

WHY? Because first Kuksa Keskiviikko wasn’t enough

***********

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus.

We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with riskgroups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk.