Who you gonna call – TAKU ry

 

Tiedätkö kenelle soittaa, kun haluat kysyä oikeuksistasi työntekijänä, sopivasta palkasta tai saada tietoa siitä, mihin työelämä voi viedä valmistunutta taiteen maisteria? 

Jos työskentely taide- ja kulttuurialalla kiinnostaa, mutta et vielä tiedä, mitä voisit tehdä valmistuttuasi, tule mukaan lounaan jälkeisille kahveille kuulemaan esimerkkejä ja keskustelemaan taideaineita opiskelleen työelämän mahdollisuuksista.

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn Vilja Byströmin johdolla keskitytään erityisesti työharjoitteluihin, cv:n ja portfolion rakentamiseen sekä työnteon eri muotoihin ja freelancerin asemaan taiteen, kulttuurin, tapahtumien ja luovan alan parissa. 

Tilaisuuden jälkeen tiedät varmasti, keneen ottaa yhteyttä, kun tarvitset apua palkkapyynnön määrittämisessä, työsopimuksen tarkistuttamisessa tai sparrausta alkavalle urallesi. 

Tavataan yliopiston kampuksella LS10 Kaarina-salissa 15.10. klo 12-13.

Tilaisuus on avoin kaikille TAOn jäsenille ja Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunnan opiskelijoille. Muistathan kuitenkin ilmoittautua tilaisuuteen etukäteen keskiviikkoon 13.10. mennessä.

Ilmoittaudu täällä!

Ensimmäiset 10 ilmoittautunutta saavat 5€ lahjasetelin Ärrälle.

 

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU on TAOn yhteistyökumppani ja tukee tänä vuonna mm. TAOn vuosijuhlia. TAKUssa on 3500 taiteen, kulttuurin ja tapahtuma-alan osaajaa joista usealla on myös taiteen maisterin tutkinto. Nostamme esiin edustamiemme alojen tunnettuutta ja arvostusta aktiivisella edunvalvonnalla. Tuomme yhteen monipuolisen asiantuntijoiden verkoston, joille tarjoamme monipuolisia koulutuksia ja tapahtumia sekä oppaita ja suosituksia. Lue lisää: www.taku.fi

**************************

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla