FI/EN
 
Kauan sitten, opiskelijan muistoissa kaukaisissa….
 
Legendaaristen Nälkäpelisitsien sekä brutaalien Game of Thrones – sitsien innoittamana, TAO ry esittää:
Star Wars -sitsit lähettävät poikkitieteelliset opiskelijamme kauas toiseen aikaan ja paikkaan, jossa jokainen janoaa Voiman tasapainoa; Voiman, joka johdattaa meitä läpi hämärän sitsikulttuurin sekä valovoimaisen opiskelijaelämän. Kuka horjahtaa pimeyden tielle, ja kenen mieli pysyy Kaatoakin kirkkaampana?
 
Kun valo ja pimeys kohtaa vuosisadan suurimmassa taistelussa, päätetään jatkuuko rauha vai syöksyykö yliopistouniversumi täyteen tuhoon ja sekasortoon. Kaikenkarvaiset avaruuden muukalaiset ja valomiekkasoturit on täten kutsuttu rauhanneuvotteluihin Universumimme kohtalosta.
 
Neuvottelut käydään Kulttuuritalo Wiljamin kellarissa klo 18:00 alkaen, ja myöhästymistä tulee välttää. Neuvottelujen päätyttyä siirrymme hieromaan suhteita Puolen Kuun pimeälle puolelle.
 
Olet sitten SuurPandan voimakas kätyri tai peloton kapinallinen galaksin vanhimmista kolkista, pukeudu periaatteidesi mukaisesti tai liity halutessasi haalarikansan monimuotoiseen Klooniarmeijaan.
 
Jos olit ostanut lipun vuoden 2020 Star Wars sitseille, aukeaa sinulle lipunmyynti hieman ennen muita avaruustaistelijoita, jotta voit varmasti lunastaa paikkasi jos edelleen haluat osallistua tapahtumaan! Tästä tulee sinulle sähköpostia lähempänä ajankohtaa.
 
Alkaa lipunmyynti sitseille 15.10. klo 13:00 kautta KideAppin!
 
Sisältää hinta 3 ruokalajia, 2 kaatoa, 2 juomaa, haalarimerkin sekä jatkolipun.
TAOn jäsenille 13 €
Muille 15 €
 
MITÄ? STAR WARS -SITSIT
MISSÄ? KULTTUURITALO WILJAMI (Urheilukatu 1, kellari), HALF MOON
MILLOIN? 22.10.2021 klo. 18.00 eteenpäin
MIKSI? KOSKA TASAPAINON SITSIT PALAUTTAVAT VOIMASSA
**********
TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.
Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.
**********
EN
 
Long time ago in One’s memories, far, far way…
 
Inspired by the Legendary Hunger Games – and the brutal Game of Thrones -sittnigs , TAO ry presents:
Star Wars -sittning sends our interdisciplinary stundents far away into another place and time, where All hunger for the balance in the Force; Force that guides us throughout the darkest corners of sittnings and the purest ways of a Stundent. Who’s journey will turn to the dark side and whom shall stay more serene than a shot of Spirit?
 
When the lightness and the dark side clash in the greatest battle of the century, it is decided if the peace between the species in the Galaxy of Lapland shall stay, or if we are doomed for an era of sorrow and chaos. Therefore all kinds of extraterrestrial species and lightsaber-warriors have been invited to this event of peace negotiations.
 
The negotiations start at 18:00 in Wiljami, and continue at the Dark side of the Moon. Were you a powerful underling of the Great Panda or a fearless Rebel from the eldest parts of the Galaxy, dress as your pride demands of join the manifold Clone-army of overalls.
 
If you had purchased a ticket for the 2020 Star Wars sittning, a ticket sale will open for you shortly before the other space fighters, so you can be sure to redeem your seat if you still want to attend the event! We will email you about this closer to the event.
 
Available tickets are from 15.10.2020 at 13:00 in KideApp.
Buy your tickets here!
 
Ticket includes 3 course dinner, 2 shots, 2 drinks, patch and a ticket to Half Moon afterparty.
TAO members 13 €
Others 15 €
 
WHAT? STAR WARS -SITTNING
WHERE? KULTTUURITALO WILJAMI (Urheilukatu 1, basement), HALF MOON
WHEN? 22.10.2021 from 6.pm.
WHY? THE BALANCE IN THE FORCE SITTNINGS RETURN
******
TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.
When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.
Attending TAOs events is done at one’s own risk