FI/EN

Baarikierros on taas täällä!

Tänä vuonna tämä legendaarinen tapahtuma on osana ainejärjestömme 15-vuotisjuhlaviikkoja ja juhlimme TAO ry:tä like never before. Baarikierroksen ideana on kiertää Rovaniemen keskustan alueen pubit ja kapakat pienissä ryhmissä suorittaen samalla tehtäviä ja keräten pisteitä.

Pisteitä rasteilla annetaan hyvästä ryhmähengestä, yleisestä innostuneisuudesta, tehtävään heittäytymisestä – ja tietysti tuomareille osoitetuista lahjuksista. Lahjonnassa saa ja on erittäin suotavaa käyttää mielikuvitusta. Lisäksi pisteitä annetaan baareista kerätyistä leimoista, ja passista löytyvistä lisätehtävistä. Tapahtumaan on mahdollista myös osallistua alkoholittomana, eikä baareistakaan ole pakko ostaa alkoholituotteita leiman toivossa!

Kerää siis uusista ja/tai vanhoista opiskelijoista max 8 hengen ryhmä ja saavu ajoissa lähtöpaikalle Sampoaukiolle keskiviikkona 3.11. klo 17. Muistakaa miettiä ryhmällenne nimi, joka ilmoitetaan kide.app-sovellukseen tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. HUOM! Vaihtoehtona on myös yllätysryhmä, jotka arvotaan satunnaisesti yllätysryhmiin ilmoittautuneiden kesken.

Leimapassit tulee palauttaa Sampoaukiolle viimeistään klo 22, myöhästymisestä rokotetaan, minkä jälkeen iltaa voi jatkaa mieleisessä kuppilassa. Voittaja julkaistaan virallisilla jatkoilla Half Moonissa klo. 00.00!!

Leimapassit ja viralliset jatkoliput Half Mooniin jaetaan ennen tapahtumaa TAO-kahveilla 28.10 ja 1.11. F-siiven aulassa.

Lipunmyynti on jo auki: 

Osta lippusi täältä!

MITÄ? TTK:n baarikierros

MISSÄ? Sampoaukio

MILLOIN? Keskiviikkona 3.11.2021 klo 17-22.00

MIKSI? Eihän tätä voi jättää välistä!

********

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

********

EN

Time has come for the traditional TTK’s bar round!

This year we are celebrating TAO’s 15th anniversary like never before, and a bar round is a part of it! TTK’s bar round’s idea is to go through some – or all – bars and pubs in Rovaniemi city centre, while performing tasks and collecting points in small groups.

Points can be collected by expressing great group spirit, being overall excited, throwing yourself into the tasks – and, of course, by bribing the judges. Bribes can be anything, so feel free to use your imagination! Moreover, you can get points by collecting stamps to your pass from the bars you visit, and even more points will be given if you do extra tasks from your own pass. You can participate even if you don’t drink! You can buy anything from the bars to get stamps!

Gather a small group of max 8 people (or be a part of mixed/suprise team) and arrive at the Sampoaukio on Wednesday 3.11.2021 at 17:00. It is good to have a name for your group beforehand and report it to the Kide.app before the start. The round ends at 22:00 back in Sampoaukio, where you’ll return the pass and we’ll count the points – after pass return you can enjoy one or more drinks with your group. Winner will be announced at our offical after party place Half Moon night club at 00.00!!

The passes for the event and tickets to the after party at Half Moon will be given out at the F-wing lobby on october 28th and november 1st. 

The tickets are already being sold!

Buy your tickets here!

WHAT? TTK’s bar round

WHERE? At Sampoaukio

WHEN? 3.11.2021 at 17:00

WHY? One shall not miss this kind of opportunity!

*************

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk