FI/EN

TAO x KALTO -taidemyyjäiset ovat täällä taas!

Opiskelijat ovat koonneet myyntiin erilaista taidetta; grafiikkaa, printtejä, koruja, sarjakuvia, kortteja, haalarimerkkejä ym. Tule tukemaan taiteilijaopiskelijaystäviämme ja nauttimaan upeista tuotoksista! KALTO myy myös kahvia ja itsetehtyjä leivonnaisia.

******************

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

*******************

MITÄ? – Taidebasaari

MISSÄ? – Yliopiston C-siiven pääaulassa

MILLOIN? – Torstaina 4.11. klo 11-15

****************

IN ENGLISH

The TAO x KALTO art sales are here again!

Students have put together a variety of art for sale; graphics, prints, jewelry, cartoons, cards, patches, etc. Come support our artist student friends and enjoy great art! KALTO also sells coffee and homemade pastries.

****************

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk

*************

WHAT? – Art bazaar

WHERE? – At the main lobby in C wing

WHEN? – Thursday 4.11. from 11am to 3pm