FI/EN

 

Mitä olisi TAO ilman taidetta ja kulttuuria, sekä siitä yhdessä nauttimista? Tule mukaan yhteiselle, ilmaiselle taidenäyttelykierrokselle Korundiin nauttimaan paikallisesta taiteen tarjonnasta. Tapaamme klo 15:50 Korundin naulakoilla. Voit osallistua taidemuseon kiertelyyn omaan tahtiisi tai liikkua yhdessä muiden pandojen kanssa.

 

MITÄ? – Taidetorstai

MISSÄ? – Kulttuuritalo Korundissa

MILLOIN? – Torstaina 11.11. klo 16-18

MIKSI? – Koska on ihanaa nauttia taiteesta yhdessä muiden pandojen kanssa <3

 

******************

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

*******************

IN ENGLISH

 

What would TAO be without art and culture, and enjoying it together? Join us for a free art museum tour of Korundi to enjoy the local art. We will meet at 3:50 p.m. You can take part in a tour of the art museum at your own pace or move along with other pandas.

 

WHAT? – Art Thursday

WHERE? – At Korundi House of Culture

WHEN? – Thursday 11.11. from 4pm to 6pm

WHY? – Because it’s lovely to enjoy art together with other pandas <3

 

****************

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk