Mitä tapahtuu kun 42-vuotta juuri täyttänyt Artikla sekä 15-vuotta täyttävä TAO lyövät hynttyyt yhteen yhteisten sitsien merkeissä? No nyt keski-ikäistytään!
 
Ainejärjestöillä tulee yhteensä kunnioitettavat 57-vuotta täyteen, ja sitähän on juhlistettava. Kaiva siis tennissukat sekä sandaalit kaapistasi, korjaa katoava hiusrajasi ja liity muiden keski-ikäisten joukkoon. Illan aikana voimme puhua säästä, naapurin Jarkon uudesta ruohonleikkurista sekä nousevista osakkeista.
 
Nämä ikimuistoiset juhlat juhlitaan Toipparilla 10.11 klo. 18.00 eteenpäin. Lippuja voivat ostaa vain keski-ikäistyvien ainejärjestöjemme Artiklan sekä TAOn jäsenet. Lippuja on hyvin rajallinen määrä, joten olethan valmiina ostamaan liput Kide.Appin kautta 29.10. klo 12!
 
 
Lipun myynnin yhteydessä kysytään suostumusta osallistumistietojen keräämiseen ja luovuttamiseen altistumisketjujen selvittämiseksi. Altistumisketjujen selvittämistä hankaloittaa, mikäli et hyväksy osallistumistietojesi (nimi ja puhelinnumero) luovuttamista, eikä tämä estä mahdolliseen karanteeniin asettamista. Ilmoittautumisen voi perua tapahtumapäivänä klo 12 saakka. Tällöin lipun hinta palautetaan sinulle. Olethan sillon, yhteydessä Artiklan tapahtumavastaava Eerika Pohjolaan.
 
MITÄ? TAO x ARTIKLA Keski-ikä-sitsit!
MISSÄ? Toipparilla
MILLOIN? 10.11. klo 18.00–21.30
HINTA? 13/15€ Liput tulevat myyntiin Kide.Appiin 29.10. klo 12
 
HUOM! Tapahtuma järjestetään voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan viittaavia oireita tai olet altistunut koronavirukselle. Tapahtumissamme on maskisuositus. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.
 
Artiklan puheenjohtaja Anniina Simonen ja tapahtumavastaava Eerika Pohjola (yhteystiedot alla) vastaavat tapahtuman koronaturvallisuudesta. Mahdollisen positiivisen testituloksen saatuasi, ilmoitathan viranomaisille osallistuneesi Artiklan ja TAO:n järjestämään tapahtumaan.
 
Mikäli tapahtumaan liittyen tulee mitään kysyttävää, olethan yhteydessä:

Eerika Pohjola
tapahtuma@artikla.fi
+358 40 414 2756
tai

Lotta Savolainen
lsavolai@ulapland.fi
 
Mikäli sinulle todetaan koronavirustartunta, voit halutessasi olla yhteydessä Artiklan puheenjohtaja Anniina Simoseen, jotta mahdollisista altistumisista saadaan tiedotettua nopeasti. Puheenjohtaja ei tule paljastamaan henkilöllisyyttäsi kenellekään.

Anniina Simonen
puheenjohtaja@artikla.fi
+358 40 865 2217