TAO Alumnit järjestää ensimmäistä kertaa ikinä omana yhdistyksenään tapahtuman taiteista valmistuneille kandidaateille, maistereille ja tohtoreille. Juhlistakaamme TAO ry:n 15. vuosijuhlan kunniaksia menneitä vuosia yhdessä TYÖELÄMÄTERAPIAN muodossa.
 
Enemmänkin kyse on vertaistuesta eikä niinkään terapiasta, mutta se ei kuulosta niin iskevältä, joten nimesimme tapahtuman nyt Työelämäterapiaksi. Aihepiireinä on muun muassa gradumörön voittaminen, opiskelun päättymisen sietämätön keveys sekä työelämän myrskyt (tyrskyt).
 
Työelämäterapia: Lapin yliopisto, LS2 klo 17-19
Kutsumme kaikki alumnit ja alumniksi tähtäävät kerääntymään kanssamme LS2-saliin punaviinin pariin 12.11.2021 kello 17:00 alkaen. Tilaisuudessa on valmis paneeli vertaistukea kaipaavia alumneja, sekä tsemppaavia puheenvuoroja, mutta myös vapaa sana. Tapahtumasta on myös livelähetys TAO:n Facebookissa ja katsojat voivat kommentoida terapian kulkua.
 
Illallinen Ravintola Gustavissa klo 19:15-21:15
Terapian päätteeksi paikalla olevat alumnit siirtyvät illallistamaan ravintola Gustaviin sekä nauttimaan lisää punaviiniä. Illallinen on omakustanteinen.
 
Pukukoodina baskeri (ei oo pakko) 
 
Ilmoittaudu ennakkoon työelämäterapiaan ja illalliselle mahdollisimman pian! Ilmoitamme osallistujamäärän ravintolaan perjantaina klo 12:00 mennessä.