Lapin sairaanhoitopiiri on  todettu olevan epidemian leviämisalue. Jäsenistön turvallisuus on TAO ry:n hallitukselle ensisijaisesti tärkeää ja hallitus on päättänyt siirtää Levitaation vuodelle 2023. Tiedotamme järjestelyistä pian lisää. Mikäli sinulla on kysyttävää ota yhteyttä tao ( at ) ulapland.fi.

Levitaatiota odottaen,
TAO ry:n hallitus 2021

Vuoden kohokohta tapahtuu jo helmikuussa! Levitaatio on taide- ja muotoiluopiskelijoiden retriitti Leville. Luvassa on lumenveistoa ja luentoja, unohtamatta ikimuistoisia ilta-aktiviteetteja. Pakkaa siis sukset, uikkarit tai talvivaatteet mukaan. Paikkoja tähän legendaariseen tapahtumaan on rajoitetusti. Laita siis Levitaation lipunmyyntipäivät kalenteriin, jotta et missaa paikkaa vuoden tapahtumassa. 

Levillä voit keikkua yöelämässä, lasketella tai vaikka lillua kylpylässä, sekä tehdä sitä kaikkein tärkeintä, eli kerätä hauskoja noppia. Lisäksi kaikki Levitaation osallistujat asuvat lähes poikkeuksetta lähellä toisiaan, jottei sinun tarvitse etsiä kavereita kylän toiselta laidalta. 

Valitse siis joukkuetoverisi ja varaa paikka vuoden mittelöön. Aiempaa kokemusta lumenveistosta et tarvitse, sillä paikalla on ohjaaja neuvomassa.  Joukkueet tulevat tekemään tehtävänjaon pohjalta tammikuussa suunnitelmat lumiveistoksista, jotka toteutetaan Levitaation aikana.  Mikäli Levin mäet kutsuvat sinua, voi retriittiin osallistua ilman lumenveistoa.

LIPUNMYYNTI

Lipun hinta  sisältää bussikuljetukset, majoituksen 8 henkilön mökissä Levillä, osallistumisen Lumenveistoon ja seminaariin, iltajuhliin sekä haalarimerkin.  Lipunmyyntiohjeet ja tarkemmat tiedot julkaistaan pian kide.app:issa. Ilmoittautuminen on sitovaa.

ALUSTAVA AIKATAULU

Perjantaina 4.2.2022 klo 10.00 lähtö yliopistolta. Perjantai-päivän voi viettää ryhmän kanssa suunnitellen lumenveistoa tai omakustanteisesti kylpylässä, mäessä tai lautapelien äärellä yhteistyökahvilassa. Mökkien check-in tapahtuu klo 17.00, Levitaatio-seminaari alkaa klo 19.30, jonka jälkeen ilta jatkuu iltabileiden merkeissä.  Lauantaina 5.2. on luvassa lumenveistoa, palkintojenjako ja legendaariset Levi-sitsit. Sunnuntaina 6.2. check-out klo 11.00 ja lähtö takaisin Rovaniemelle klo 12.30.

************************

TAO järjestää tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.
Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.