“Ja siellä Tao Taoo..” raikuu yliopiston ainejärjestötilassa ja näin on aika pitää vuoden ensimmäiset sitsit! Kansainvälistä pandapäivää vietetään 16.3. ja näin näimme täydellisen syyn lähteä sitsaamaan! Pukeudu siis pandateemaan sopivasti ja tule viettämään ihanimmat sitsit taolaisten seurassa.

Ilmoittautuminen KideAppissa alkaa 28.2. klo 12, joten ole tarkkana ja hanki lippusi sitseille ajoissa! Hintaa lipuilla on 12€, ja sisältää kolme ruokalajia, 2 juomaa ja 2 kaatoa.

 https://kide.app/events/96876c62-05a0-470a-acc6-41c4a6b95f63

MITÄ? Pandateemaiset sitsit
MILLOIN? Keskiviikkona 16.3. klo 18-22
MISSÄ? Yliopiston ainejärjestötiloissa
MIKSI? Koska pandaopiskelijoiden kanssa on kiva sitsata!

**********************************
TAO järjestää vuoden 2022 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.
Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.
**********************************

IN ENGLISH

As the sound of our theme song is carrying in our student association space it is time to have the first sitsit of the year. We are celebrating national panda day on the 16th of March, so we sew the perfect reason to celebrate. Dress as a panda or anything related to the theme and come have the best time with us!

Tickets can be found from KideApp and the sales start on Monday the 28th of February at 12pm, so be sharp to get your ticket on time! The price for the ticket is 12€. The price includes a 3 course meal, 2 drinks and 2 shots.

https://kide.app/events/96876c62-05a0-470a-acc6-41c4a6b95f63

What? Panda themed sitsit 
When? Wednesday the 16th of March from 6pm to 10pm
Where? Student association space (AJ-tilat)
Why? Because it’s nice to hang out with panda students!

**********************************
TAO will organize events during the year only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.
Attending TAOs events is done at one’s own risk.
**********************************