Nyt jos koskaan on hyvä aika vaikuttaa! TAO ry kerää jäsenistön palautetta opintojen sujuvuudesta, opiskelijoiden hyvinvoinnista, koronan vaikutuksista ja muista edunvalvontaan liittyvistä asioista. Yhdistys välittää kyselyn tulokset taiteiden tiedekunnan dekaanille. Kysely on anonyymi ja vapaaehtoinen, mutta toivomme mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn.

Kysely koostuu neljästä osiosta: opinnot, yliopiston tukipalvelut, yhdenvertaisuus sekä muut asiat, jossa voit esimerkiksi lähettää terveisiä TAOn hallitukselle. Jokaisessa osiossa on 4-6 kysymystä tai monivalintaa. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata. Siirry kyselyyn ja tuo äänesi kuuluviin klikkaamalla tästä!

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä TAOn edunvalvontavastaavaan Jessica Virtasaloon (jvirtasa@ulapland.fi)`.

***************************************************

TAO’s survey on student well-being and equality is back!

Now if ever is a good time to make an impact! TAO ry collects feedback from members on subjects related to the well-being and satisfaction of students. The association will forward the results of the survey to the dean of the Faculty of Arts and Design. The survey is anonymous and voluntary, but we hope that as many students as possible will respond to the survey.

The survey consists of four sections: studies, university support services, equality, and other issues where you can, for example, send greetings to the TAO board. Each section has 4-6 questions or multiple choices. Not all questions need to be answered. Click here to go to the poll in English and make your voice heard!

If you need more information about this survey or other related subjects, feel free to contact TAO ry’s protector of student interests: Jessica Virtasalo, jvirtasa(a)ulapland.fi