HALLITUS 2019

Yhdistyksen taustalla toimii yhdeksän henkinen hallitus, johon voit tutustua tarkemmin täältä!

Puheenjohtaja

Esa-Pekka Tuppi

tao_viiva

Koska olen toista kautta puheenjohtajana niin tämä esittelyteksti oli helppo kopsata 😂: Puheenjohtajana johdan hallituksen kokoukset ja pidän huolta että TAO toimii. Jos sulla on jotain kysyttävää tai ehdotettavaa, ota yhteyttä. Mut tavoittaa sähköpostilla tai kasvotusten; yleensä haaveilen (edelleen) omasta paljusta jossain päin yliopistoa.

Puh: 0400 892 781

S-posti: etuppi@ulapland.fi

Varapuheenjohtaja, Fuksivastaava, Kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaava

Veera Saarikivi

tao_viiva

Heipparallaa! Mä oon Veera, kolmosvuoden vaatetussuunnittelun opiskelija ja tän vuoden varapuheenjohtaja. Lisäksi toimin hallituksen toisena kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaavana sekä toisena fuksivastaavana. Mun hommiin kuuluu siis muun muassa puheenjohtajan jelppiminen, TAOn toiminnan ekologisuuden kehittäminen ja uusien tuutorien valinnat. Mulle voi aina tulla juttelemaan tai kyselemään mieltä askarruttavista jutuista 🌞

Sihteeri, Vapaa-aikavastaava

Netta Riponiemi

tao_viiva

Hei! Netta Riponiemi täällä, toisen vuoden teollisen muotoilun opiskelija ja TAOn tän vuoden sihteeri ja toinen vapaa-aikavastaavista. Olen siis vastaamassa siitä, että opintojen vastapainoksi on tarjolla myös  rennompaakin tekemistä, johon kaikki ovat tervetulleita. Pyydänkin että tuutte rohkeasti kertomaan jos teillä on ehdotuksia tai palautetta, niin saadaan varmasti yhdessä järkättyä hauska vuosi!

Työelämävastaava, Häirintäyhdyshenkilö

Samuli Valkama

tao_viiva

Neljännen vuoden audiovisuaalinen media-Valkama tässä terve!
Olen tänä vuonna TAO:n työelämävastaava sekä toinen häirintäyhdyshenkilö. Meikäläisen ensisijaisena hommana on siis huolehtia ainejärjestön yrityskontakteista, mahdollisista excursioista ja tietenkin vanhoista kunnon rekrymessuista jälleen syksyllä. Häirintäyhdyshenkilönä olen mukana varmistamassa kaikille turvallisempaa ja parempaa korkeakouluyhteisöä yhdessä muiden ainejärjestöjen sekä TAO:n toisen häirintäyhdyshenkilön Riikan kanssa.

Rahastonhoitaja, Kansainvälisyysvastaava

Lauri Hakala

tao_viiva

Lauri Hakala tässä moi!
Mä oon toisen vuoden teollisen muotoilun opiskelija ja tän vuoden hallituksessa toimin rahastonhoitajana sekä yhdessä Matildan kanssa KV-vastaavana. Rahastonhoitajana mun tehtäviin kuuluu mm. Yhdistyksen kirjanpidon hoitaminen mutta ehkä tärkeimpänä tehtävänä on huolehtia siitä, että meillä on fyrkkaa järjestää TAOlaisille kaikennäkösiä tapahtumia. KV-vastaavana mun tavoitteena on tuoda vaihtarit entistä vahvemmin mukaan meidän kaikkien arkeen. Tuu nykimään hihasta jos jutututtaa ✌

Edunvalvontavastaava, Kansainvälisyysvastaava

Matilda Kalving

tao_viiva

Heissan! Mun nimi on Matilda Kalving, jatkan toista vuotta TAOn edunvalvontavastaavana ja Laurin kanssa yhdessä hoidetaan kansainvälisyyspestiä. Velvollisuuteni ev-vastaavana on vahvistaa ainejärjestön näkyvyyttä koulutuspoliittisena edunvalvojana. Sekä tiedottaa jäsenistöä asumiseen, toimeentuloon, terveyteen, tasa-arvoon sekä muihin sosiaalipoliittisiin asioihin. KV-vastaavana varmistan että vaihtoopiskelijat integroituu TTK:hon ja TAOn toimintaan. Kehitämme myös KV-tutorointia ja -palveluita, sekä tiedotamme jäsenistöä kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Keväällä on tulossa uusia tuulia TAO ry:n ev- ja kv puoleen, että odottakaahan innolla!

Viestintävastaava, kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaava, häirintäyhdyshenkilö

Riikka Alakoski

tao_viiva

Moikka! Oon Riikka Alakoski ja opiskelen graafista suunnittelua kolmatta vuotta. Tän vuoden hallituksessa toimin toisena viestintävastaavana, kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaavana ja häirintäyhdyshenkilönä. Oli kyseessä yleisesti TAOn asiat tai häirityksi tuleminen niin mulle voi (ja pitää) tulla jutteleen, nykäse vaikka hihasta!

Viestintävastaava, Liikuntavastaava

Roosa Inkinen

tao_viiva

Halojata halloo se oon mie! Roosa Inkinen 2. vuoden graafisen suunnittelun opiskelija. Hallitushommat on aina kiinnostellut, mutta tänä vuonna hallituspaikka ja liikuntavastaavan pesti nasahti! Liikuntahommien lisäksi toimin Riikan kanssa myös TAO:n viestintävastaavana. Liikuntavastaavana haluaisin kannustaa taideaineiden opiskelijoita liikkumaan järjestämällä matalan kynnyksen tapahtumia (cooperintesti, hippohiihdot, mäkihyppykisat ja mitä näitä nyt on…….) yksi tavoitteistani on että vielä aikuisiällä joku saisi mahdollisuuden löytää liikunnan ilon, mikäli ei ole sitä vielä aiemmin löytänyt. Tähän joukkueeseen et tule koskaan valituksi viimeisenä! Lähde Roosan matkaan, kevään aikana varmasti kivaa luvassa!

Vapaa-aikavatsaava, Fuksivastaava

Annu Kuivas

tao_viiva

Annu Oulusta tässä terve! Olen teollisen muotoilun fuksi, ja toimin Taon toisena vapaa-ajan haltijana ja Veeran kanssa seuraavan syksyn fuksivastaavana . Mua saa tulla morottamaan ja jutustelemaan Taon järkkäämistä bileistä (sekä oikeista tapahtumista) kasvotusten tai somekanavien kautta, ja otan mielelläni vastaan palautetta ja ehdotuksia niitä koskien!

YHTEISTYÖSSÄ

tao-viiva palloilla