HARRASTETOIMINTA

TAO tukee jäsenistöään harrastetoiminnassa jakamalla tietoutta rovaniemeläisestä harrastekentästä. Lisäksi TAOn alla toimii Lapin yliopiston taideyhteisö KALTO, Salibandyjoukkue ja peliryhmä, sekä yliopiston oma opiskelijaradio Radio Säteily.

LAPIN YLIOPISTON VAPAA OPISKELIJARADIO

RADIO SÄTEILY

TAOn alaisuudessa toimii Radio Säteily. Säteily luotiin tukemaan audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelman radioilmaisun kurssia, mutta vapaana opiskelijaradiona siihen voivat tuottaa sisältöä kaikki radioilmaisusta kiinnostuneet opiskelijat tiedekunnasta riippumatta.

Tutustu Radio Säteilyn toimintaa: www.radiosateily.fi

MATALANKYNNYKSEN URHEILUA

TAON SALIBANDYJOUKKUE

TAOssa on aktiivinen sählyjoukkue, joka pelaa korkeakoulujen välistä harrastesarjaa. Joukkueseen saa myös liittyä muut kuin TAOn jäsenet.

Kiinnostaako sähly? Ota yhteyttä: tao (at) ulapland.fi

ROvaniemen sarjakuvaseura

ROSA

ROSA on Lapin yliopiston opiskelijoiden perustama sarjakuvaseura, jonka tarkoituksena on yhdistää samanhenkisiä sarjakuvataiteesta, piirtämisestä ja kuvittamisesta kiinnostuneita opiskelijoita. 
Seuran sisällä voi jakaa omia töitään, kysyä vinkkejä omia projekteja varten sekä jutustella mukavia muiden rosalaisten kanssa. 
Tulevaisuuden suunnitelmissa seuralla on muun muassa yhteisten julkaisujen tuottaminen, pienten näyttelyiden järjestäminen sekä yhteisretket esim. Oulun sarjisfestareille.
Lapin yliopiston opiskelijoille perustettu vapaa taiteilijayhteisö

KALTO

Kaipaatko yhteistä puuhastelua ja taiteilua hyvän porukan kanssa? Tervetuloa Kaltoon! Kalto on Lapin yliopiston opiskelijoille perustettu vapaa taiteilijayhteisö, joka toimii TAOn alla. Kaltossa suunnitellaan ja toteutetaan työpajoja, taidebasaareja, elävän mallin piirustusiltoja, kaljapiirustusta, mitä vaan mitä itse haluaa tehdä! Löydä Kalton kautta ihmisiä projekteihisi tai liity mukaan jo olemassa oleviin projekteihin.
 
mun oma kerho

KIINNOSTAAKO KERHOTOIMINTA?

Haluatko perustaaa oman kerhon? Lähde kaveriporukalla ideoimaan ja toteuttamaan sinua kiinnostavaa toimintaa! Apuna ideoinnissa ja alkuun pääsemisessä sekä vastaamassa kysymyksiin on vapaa-ajanvastaava.

YHTEISTYÖSSÄ

tao-viiva palloilla