Arjen ympäristötekoja – kampanja jatkuu, ja nyt on TAOn vuoro kantaa kortensa kekoon! Kampanjassa jaetaan vinkkejä pieniin ympäristötekoihin, joita voit tehdä jokapäiväisessä elämässäsi – ihan kotoa käsin. TAOn aiheena on zero – waste sekä jätteiden lajittelu.

Näin edunvalvontavastaavamme Eelia toimii:

Kierrätän kaikki roskat mitkä pystyn ja loput eli sekajätteen kerään lasipurkkiin. Alotin tän syyskuussa osana Zero Waste -haastetta ja huomasin, miten kiva oli nähdä konkreettisesti, miten melkein kaiken voi kierrättää.

Käytän usein kierrätyksessä apuna HSY Jäteopas -appia, jos en tiedä, mihin joku roska pitää kierrättää. Superkätevää! (Löytyy myös selaimesta, jos ei halua ladata appia!) Miten sinä voisit olla zero-waste?

Seuraa kampanjaa somessa! #arjenympäristötekoja


/EN

Arjen ympäristötekoja -campaign continues! In the campaign we will share some tips about small eco-friendly things you can do in your everyday life – even at home. This time, we are sharing tips for zero-waste lifestyle and recycling your trash!