Nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja liittyä tiedekunnan opintojen suunnittelutyöryhmä ja koulutusalojen opiskelijavalintatoimikuntiin vuodelle 2021, sekä kahden uuden koulutusala-avauksen opintojen suunnittelutyöryhmät ja opiskelijavalintatoimikuntaan. Tule mukaan kehittämään tiedekuntaa! Alla tietoa toimikuntien tehtävistä.

Taiteiden tiedekunnan opintojen suunnittelutyöryhmän tehtävänä on mm. perusopetuksen opetussuunnittelutyö, opiskelijapalautteiden käsittely sekä koulutusohjelmien opiskelijavalintaperusteiden linjaukset. Työryhmän puheenjohtajana on tiedekunnan dekaani. Kun taas opiskelijavalintatoimikuntien tehtävänä on opiskelijavalintoihin liittyvien käytännön järjestelyjen hoitaminen. Kumpaankin työryhmään haetaan samalla hakemuksella.

 
Haku päättyy 24.10.2020 klo 23.55.
Lisätietoja saa TAO ry:n puheenjohtajalta: Matilda Kalving, matilda.kalving@ulapland.fi.