Koska pandemia on päässyt kurittamaan ainejärjestömme liikuntatapahtumia, eikä ulkoinen sadekeli ja hiipivä pimeys välttämättä innosta liikkumaan omatoimisesti, lähtee tästä käyntiin postaussarja vinkeistä liikkumiseen ja virkistymiseen meille TAOlaisille! Niksejä ja treenejä teille on täällä jakamassa TAOn liikuntavastaava ja “vapaa-aikana” kuntosaliohjaajana ja personal trainerina toimiva Maria, teollisen muotoilun 2. vuoden opiskelija. Toivottavasti näistä tulevista vinkeistä on apua liikuntamotivaation/-inspiraation puutteeseen.  

 Näin ensimmäisenä haluaisin muistuttaa parista hyödyllisestä sivusta, kuten Facebookissa toimivasta Taon liikuntaryhmästä, jonne suosittelen kaikkia vähäänkään kiinnostuneita liittymään. Ryhmässä voi hätistellä ihmisiä esimerkiksi höntsäilemään tai liikkumaan ja harrastamaan millä tahansa muin tavoin! 

Toinen superhyödyllinen sivu on Lapin korkeakoululiikunnan sivu, mistä varmasti onkin ollut puhetta Sporttipassin yhteydessä. Sporttipassilla saa älyttömästi kaikenlaisia etuja, kuten alennuksia eri kuntosalien palveluista, uimaan pääsy 2 eurolla ja laskettelu lumien tultua -25% alennuksella! Sivulta löytyy myös linkkejä eri lajien harrastajille koripallosta jääkiekkoon, jotta löytäisi oman porukan harrastaa. Käytännössä sivu on kattava infopaketti opiskelijalle Rovaniemen liikuntamahdollisuuksista, jos on pohtimassa esimerkiksi uuden harrastuksen aloitusta. Sivulta löytyy myös ohjaus- ja neuvontapalvelu, jos koet tarvitsevasi henkilökohtaista neuvontaa hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Totta kai voi myös tulla vetämään allekirjoittanutta samoissa asioissa hihasta, fyysisesti tai virtuaalisesti. 

 TAO-postin mukana tulee siis tästä lähtien oma pieni liikuntaosio, josta pääsette myös seuraamaan näitä päivityksiä ja missä pistetään esille myös ajankohtaisimmat liikuntailmot. Jos sinulla on kysyttävää Rovaniemeltä löytyvistä harrastusvaihtoehdoista, liikunnan aloittamisesta tai ihan mistä vain liikuntaan liittyvästä, saat minuun parhaiten yhteyden edellä mainitun liikuntaryhmän kautta.  

 

Terveisin,

Liikuntavastaava Maria 

 

Lapin korkeakoululiikunnan sivu – https://blogi.eoppimispalvelut.fi/korkeakoululiikunta/ 

Liikuntaryhmä – https://www.facebook.com/groups/332074093500884