Hei pandaperhe, ihana taas kirjoittaa teille kirjettä. Elän ja hengitän uuden ideoimista, vaikuttamista, ja parempaa johtamista. Haluan vielä antaa ja auttaa sitä yhteisöä, joka on antanut minulle niin paljon, joten jatkan tänä vuonna tutuksi tulleessa pestissäni puheenjohtajana

Lähtökohtaisesti kuvani TAOsta on ollut varmasti erilainen kuin usealla muulla, olen fuksivuodesta asti ollut mukana hallituksessa ja eri luottamustoimissa. Tunnistan kuitenkin sen, että emme aina tavoita teitä tarpeeksi hyvin. Tänä vuonna kehitämmekin kerhotoimintaa ja avaamme jälleen mahdollisuuden osallistua matalalla kynnyksellä aktiivitoimintaan, mm. vapaa-ajan-, viestintä ja talousvaliokuntaan, sekä alumni- ja vujutyöryhmään. Lisäksi haemme joukkoomme toimihenkilöitä eri pesteihin!

Kerroin vuosi sitten kuinka haluaisimme olla avoimempi ja lähestyttävämpi. Mutta sitten viime vuosi yllätti meidät kaikki, yhtäkkiä yliopistolle ei päässyt, tapahtumia ei ollut, kavereita ei saanut tavata ja opetus oli täysin nettialustojen varassa. Panostamme TAOssa tänä vuonna erityisesti uusien turvallisten tapahtumien ideointiin ja haluamme tuoda toimintaamme entistä enemmän työelämälähtöisyyttä tapahtumatarjontaan, löydetään yhdessä puhtia opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun. 

Toivonkin että jätän jälkeeni tämän vuoden jälkeen TAOn, joka on yhteisöllisempi, rohkeampi ja vaikuttavampi. Ennen kaikkea sellainen, johon kaikki haluaisivat kuulua. Muistakaa jakaa hallitukselle myös teidän toiveita ja ideoita, jotta saisimme teidän yliopistokokemuksestanne juuri teidän näköisenne ja parhaan mahdollisen!

Olethan heti yhteydessä jos jokin jäi mietityttämään.

Terveisin,

Matilda Kalving
matilda.kalving (at) ulapland.fi
TAO ry:n hallituksen puheenjohtaja 2021