TAOn karanteeniapprot tulevat taas!

 

Taas olisi aika suorittaa villejä tehtäviä ja hurjia haasteita Karanteeniapprojen merkeissä. Vuosi sitten Karanteeniapprojen henki oli tuoda approilu kotisohvalle, piristämään tylsää karanteeniaikaa. Nyt alkaa kotoilu jo tulla korvista ulos, ja sen olemmekin ottaneet huomioon tehtäviä laatiessa. 

 

Tänä vuonna Karanteeniapprot palaavat juuri sinun etävappuusi, uusin ja upein haastein sekä tehtävin. Osallistu siis yksin tai kokoa max. 6 hengen tiimi, heitä haalarit sekä vappuhattu päällesi ja tule kisaamaan approjen hengessä!

 

Karanteeniapprojen tarkoituksena on siis suorittaa erilaisia tehtäviä, kuvata suorituksesta todistusaineistoa ja jakaa tämä approjen discordiin. 

 

Tarkemmat suoritusohjeet jaetaan tapahtumassa lähempänä.

 

MITÄ? – Karanteeniapprot 2.0

MISSÄ? – Discordissa

MILLOIN? – 29.04. klo. 13-23

MITÄ MUKAAN? – Vappufiilis ja asiaan kuuluvat varusteet

MIKSI? – Koska täytyyhän vappuviikolla approilla!

 

************************************************

 

TAO’s Quarantine Appro is here again! 

 

The time has come to compete in the wild challenges of Quarantine Appros. A year ago, the spirit of Quarantine Appros was to bring the spirit of appros to your home, to lighten up the boring quarantine time. Now, we all are already fed up with being at home, and we have taken that into account when coming up with the challenges and the tasks.

 

This year, Quarantine Appros will return to your remote vappu celebration, with new and fun tasks and challenges. So get ready and team up with some friends to form a group of max 6 people and compete in the spirit of appros!

 

The purpose of Quarantine Appros is to perform various tasks, film and take pictures of the execution, and load the pictures/videos to the Discord created for the appros.

 

More detailed instructions on completing the tasks will be announced closer to the event.

 

WHAT? – Quarantine Appro 2.0

WHERE? – Discord

WHEN? – 29.04. at 13-23

WHY? – Because Vappu appros are very important!