Tästä on haaveiltu pitkään ja nyt se on täällä, nimittäin TAOn oma ainejärjestölehti! Ensimmäisen numeron teemana on alku. Tutustu vuoden 2021 hallitukseen, ota selvää, mitä uusia aloja tiedekunnastamme löytyy syksyllä ja kurkkaa miten TAO sai alkunsa 15 vuotta sitten.

”Tämä on ollut TAOn pöytälaatikossa jo usean vuoden ajan. Itsellä löytyi nyt sauma lähteä tekemään luonnoksesta konkretiaa ja nyt meillä on Luonnos!” kommentoi lehden päätoimittaja Esa-Pekka Tuppi

Luonnos-lehti tulee ilmestymään tämän vuoden aikana kolmesti. Seuraava lehti tulee olemaan fuksi-numero ja se ilmestyy elokuussa. Kolmas lehti ilmestyy marraskuun pimenevien iltojen aikaan. 

Ensimmäistä Luonnosta on ollut tekemässä Sara Kalajanniska, Stella Keppo, Johanna Keränen, Maiju Kettunen, Väinö Sirén sekä Josefina Yrjölä.

Pääset lukemaan Luonnos-lehden ensimmäisen numeron issuu-palvelusta: https://issuu.com/taory/docs/luonnos_1_21_issuu tai hae oma numerosi yliopiston F-aulasta TAOn ilmoitustaulun edestä. 

Lehti on painatettu paikallisesti POPAlla ja TAO lahjoittaa jokaisesta painetusta lehdestä 10 senttiä Ilmastoavulle päästöhyvityksenä.