Olympialais -fuksisitsit

 

 

Fuksisitsit ovat täällä taas! 

 

Tämän vuoden ensimmäisten fuksisitsien teemaksi on valikoitunut Olympialaiset. Etsi siis hikinauhasi ja ala-astehiihtokilpailujesi mitalit esiin, ja tule sitsaamaan!

 

Mitkä ne sitsit sitten ovatkaan? Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa laulu raikuu ja juoma sekä ruoka virtaa. Sitsien säännöt ja käytännöt tulevat tutuiksi itse sitseillä, ja sitsaamaan oppiikin vain sitsaamalla! 

 

Iltaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, mutta suosittelemme haukkaamaan jotain ennen paikalle tuloa. Nämä gourmet-annokset eivät välttämättä korvaa täyttävää koti-illallista. Myöhässä sitseiltä ei myöskään sovi olla, sillä siitä sakotetaan erilaisin metkuin. Omat juomat ovat sallittuja ja sitsata voi myös täysin alkoholittomana!

 

Muistetaan pitää nämäkin sitsit turvallisina ja pidetään huolta hyvästä käsihygieniasta käsiä pesemällä sekä desinfioimalla että turvavälejä noudattamalla aina kun mahdollista! Ethän osallistu sitseille jos sinulla on mitään flunssan oireita tai olet palannut ulkomailta viimeisen kahden viikon aikana.

 

Ilmoittautuminen KideAppissä alkaa 30.8. Klo 13, joten ole tarkkana ja hanki lippusi sitseille alla olevasta linkistä! Hintaa lipuilla on 14€, ja sisältää kolme ruokalajia, 2 juomaa ja 2 kaatoa.

https://kide.app/events/5e25ba56-0285-4c8a-81c7-74990d602854MITÄ? -Olympialaisfuksisitsit

MISSÄ? -Kulttuuritalo Wiljami, Urheilukatu 1

MILLOIN? -08.09.2020 klo. 18.00 alkaen

MIKSI? -Koska jokaisen korkeakouluopiskelijan on hyvä oppia sitsaamaan!

 

*********

 

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

 

Ohjeita tapahtumaan osallistumiseen

********

 

IN ENGLISHThe Freshmensittning is here again!

 

The theme of this year’s first freshmensittning is the Olympics.  So find your sweatbands and medals from your elementary school competitions, and come enjoy a sittning!

 

What is a sittning then?  A sittning is an academic table party where songs are sang and food and drink is also involved as well. The rules and practices of a sittning will become familiar to the participants in the event, and the magic of a sittning is learned just by attending a sittning!

 

 The evening includes a three-course dinner, but we recommend eating a little something before you arrive.  These gourmet meals may not replace a filling home dinner.  It is also not appropriate to be late for a sittning, as it is fined with different methods. Your own drinks are allowed and you can also attend completely alcohol-free!

 

Remember to keep this sittning safe as well and take care of good hand hygiene by washing your hands and keeping the safety distances whenever possible!  Please do not attend a sittning if you have any symptoms of the flu or have returned from abroad in the last two weeks.

 

Tickets can be found from KideApp and the sales start on Monday 30.8. at 13, so be sharp to get your ticket to the party from the link below! The price is 14€ and it includes a 3 meals, 2 drinks and 2 shots.

https://kide.app/events/5e25ba56-0285-4c8a-81c7-74990d602854

 

 WHAT?  -The Olympic freshmansittning

 WHERE?  -Cultural House Wiljami, Urheilukatu 1

 WHEN?  -08.09.2020 at.  From 18.00

 WHY?  -Because it’s a good idea for every college student to learn to sit!

 

************

 

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk.

Instructions for participants