FI / EN

 

Ilmojen viilentyessä ja arjen painaessa päälle on mukava istuskella rauhallista iltaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Tule siis viettämään muiden pandamielisten kanssa rentoa hengailuiltaa AJ-tiloihin! Ota mukaan haluamasi juomat, oli se sitten olutta, mehua tai kuplavettä, TAO tarjoaa pientä naposteltavaa. Myös omia pelejä ja ajanvietettä voi tuoda mukanaan! 

Pidetään tapahtuma turvallisena ja muistetaan turvavälit sekä hyvä käsihygienia! Ilmoittauduthan tapahtumaan etukäteen.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä

******************

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Ohjeita tapahtumaan osallistumiseen

*******************

MITÄ? – Tissuttelutorstai

MISSÄ? – Yliopiston ainejärjestötiloissa

MILLOIN? – Torstaina 23.9. klo 17 alkaen

MITÄ MUKAAN? – Omat juomat ja oma itsesi!

MIKSI? – Koska pandaopiskelijoiden kanssa on mukava olla <3

****************

IN ENGLISH

 

As the weather cools down and everyday life presses on, it’s nice to sit down for a peaceful evening with new and old friends. So come and spend a relaxing evening hanging out with other pandas in AJ facilities! Bring the drinks you want, be it beer, juice or bubble water, TAO offers a small snack. You can also bring your own games and other entertainment!

Keep the event safe and remember the safety distances and good hand hygiene! Please register for the event in advance.

Register for the event here

****************

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk.

Instructions for participants

*************

WHAT? – Tissuttelutorstai

WHERE? – At AJ facilities

WHEN? – Thursday 23.9. at 5pm

WHAT’S INCLUDED? – Some snacks, bring your own drinks and your lovely selves!

WHY? – Because it’s nice to hang out with panda students <3