”Oli synkkä ja myrskyinen yö…” kuuluu taskulampulla valaistun peiton alta kun kummitustarinat kaikuvat leirikarin seinillä. TAO ja Lyhty ovat yhdistäneet voimansa, ja päättäneet viettää hyytävän hirvittävää Halloweenia leirikarin suojassa.
 
Tule siis sinäkin viettämään unohtumaton mökkiviikonloppu Halloweenin tunnelmissa! Luvassa niin sitsausta, saunomista, kummitustarinoita, makkaranpaistoa kuin kaikkea muutakin hyytävän hauskaa.
 
Koska viikonlopun teemana on Halloween, järjestämme osallistujien kesken hurjan halloweenasu-kilpailun! Inspiroidu siis valitsemastasi taruolennosta, tv-sarjan hahmosta tai mistä tahansa muusta jolle pukeutumissuonesi kukkii!! Ja tottakai, PARAS ASU PALKITAAN!! Tästä et tahdo jäädä paitsi!!
 
Voit lunastaa lippusi leirikarille maanantaina 25.10. klo 15 Kide.appistä. 
 
AIKATAULUT JA KULJETUS:
Bussi tälle reissulle lähtee lauantaina 6.11 klo 11.15 yliopiston pihalta, jonka jälkeen nappaamme keskustasta tulevat leirikarilaiset n. klo 11.30 Pub Uiton edestä. Kyyti Pub Uiton edestä lähtee klo. 11.35. Bussikyyti takaisin leirikarin riennoista lähtee seuraavana päivänä, eli sunnuntaina 7.11. klo. 15.00. Kyyti ajaa Pub Uiton kautta yliopistolle. Ole ajoissa paikalla, bussi ei odottele myöhästyneitä!
 
RUOKAILUT:
Lipun hintaan kuuluu:
– Lauantaina lämmin ruoka sekä pientä iltapalaa
– Sunnuntaina aamupala
Muista syödä runsas aamupala ennen reissuun lähtöä niin nälkä ei heti iske pilaamaan tunnelmaa! Mukaan kannattaa myös ottaa omia eväitä ja naposteltavaa, mutta otathan huomioon että jääkaappisäilytystä ei ole!
 
MITÄ TARVITSET MUKAAN?
– Eväitä (reissulla tarjotaan lämmin ruoka sekä aamu- että iltapala, mutta ota silti omia eväitä mukaan!)
– Makuupussi/petivatteet
– Saunakamppeet
– Haalarit, ne voit heittää jalkaasi heti bussiin tullessasi, tai yhdistää ne luovasti Halloween-asuusi!!
– Mukavaa ja lämmintä vaatetta, myös ulkoilumahdollisuuksia on!
– LYYn laulukirja, suosittelemme vuoden 2021 uusinta painosta
– Särkylääkettä sun muuta
– OPM!! Luvassa on mm. sitsit (omilla juomilla) ja muuta hauskaa, joten suuta ei tule jättää kuivaksi!
 
MITÄ? TAOn ja Lyhdyn hyytävä Halloween leirikari
MISSÄ? Leirikeskus Leirikarissa
MILLOIN? 6.-7.11
MITÄ MAKSAA? 23€/TAOn ja Lyhdyn jäsenille, 25€/muut innokkaat mökkeilijät
MITÄ HINTAAN KUULUU? Kuljetukset leirikarille ja takaisin, leirikeskusmajoitus, ruoat sekä ohjelmaa!
 
Mikäli kohtaat tapahtumassa häirintää, ole yhteydessä TAOn häirintäyhdyshenkilöihin tai Lyhdyn häirintäyhdyshenkilöihin.
 
Järjestämme tapahtuman voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli olet altistunut tai sinulla on koronaan viittaavia oireita. Muistathan tapahtumaan osallistuessasi hyvän käsi- ja yskimishygienian! Tapahtumassa syödään, juodaan ja lauletaan, joten on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota koronaturvallisuuteen niin ennen ja jälkeen, kuin tapahtuman aikanakin! Jos sinulla todetaan koronavirustartunta tapahtuman jälkeen, ilmoitathan viranomaisille osallistuneesi TAOn ja Lyhdyn järjestämälle leirikarille.
Vastuu tartuntojen ehkäisemisestä kuuluu meille kaikille. Pidä huolta itsestäsi ja muista!
 
NÄHDÄÄN LEIRIKARISSA!! Hyytävin terveisin: TAO ja Lyhty 👻🖤