FI / EN

 

Itsenäisyyspäivän viettoon kuuluu monilla Linnan juhlien katselua, joulutorttuja ja glögiä. Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia kaikista näistä muiden TAOlaisten kanssa? 

 

Tule siis viettämään itsenäisyyspäivää DAS Kodalle TAOlaisten kanssa, 06.12. klo 17.00 eteenpäin. Tarjolla on lämmintä glögiä, pipareita sekä joulutorttuja. Sauna on myös illan aikana lämpimänä, joten ota mukaan saunakamppeet jos itsenäisyyspäivän sauna kiinnostaa!

 

Ilmoittauduthan tapahtumaan Kide.appissa:

Ilmoittaudu täällä!

 

MITÄ? Itsenäisyyspäivän katsomo

MISSÄ? DAS Kodalla 

MILLOIN? 06.12. klo. 17.00 eteenpäin

MIKSI? Koska itsenäisyyspäivää on mukava viettää yhdessä

********

TAO järjestää syksyllä 2021 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

*********

 

EN

Independence Day celebrations include watching the Linnan juhlat, gingerbread and glögi.  What could be better than enjoying all of these with other TAO members?

 

So come and celebrate Independence Day at DAS Koda with TAO members, 06.12.  at 5 p.m.  Warm glögi, gingerbread and joulutorttus are available.  The sauna is also warm during the evening, so take a towel and other things you need with you if you are interested in the sauna on Independence Day!

 Please register for the event at Kide.app:

Register here!

 

 WHAT?  Independence Day viewing party

 WHERE?  at DAS Kota

 WHEN?  06.12.  at  17:00 onwards

 WHY?  Because it is nice to spend Independence Day together

*************

TAO will organize events during the fall semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually.

When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk