Liukuuko? Jos kaipaat jo TAO:n tapahtumia niin tule laskemaan kanssamme Valdemarin rannalle lauantaina 12.2.! Tule vaihtamaan kuulumisia ja tapaamaan uusi hallitus. Nappaa mukaasi liukuri, pulkka tai muut lasketteluvälineet ja tule viettämään aikaa mitä parhaimmassa seurassa liukurilauantaina! Ota halutessasi myös omat virvokkeet ja eväät mukaasi. Nähdään mäessä!MITÄ? TAOn Liukurilauantai

MILLOIN? Lauantaina 12.2. klo 13
MISSÄ? Valdemarin ranta, Jäämerentie 9
MIKSI? Koska uuteen hallitukseen on hyvä tutustua ja kivaa vaihtaa kuulumisia!

**********************************
TAO järjestää keväällä 2022 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.
Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.
Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.
Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.
**********************************

IN ENGLISH

Sliding? If you already miss TAO’s events, come sledding with us to Valdemari’s beach on Saturday 12.2.! Come chat with us and meet the new board. Grab a snow glider, sled or other sledding gear with you and come to spend some time with us in the best company on Liukurilauantai! You can also bring your own beverages and snacks. See you then!What? TAOn Liukurilauantai

When? Saturday 12.2. at 1pm
Where? Valdemari’s beach, Jäämerentie 9
Why? Get to know TAO’s new board members!

**********************************
TAO will organize events during the spring semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.
Attending TAO’s events is done at one’s own risk.
**********************************