FIN/ENG

Toivottu lautapeli-ilta vihdoin tapahtuu perjantaina 1.4. aprillipäivän kunniaksi lautapelikerhon kanssa. Paikan päältä löytyy varmasti jokaiselle mieleinen peli, mutta voit myös halutessasi tuoda lempipelisi mukana. Luvassa myös dnd-juttuja ja lautapeliworksoppia! Kokoonnumme AJ-tiloihin kello 17 lähtien ja voit tuoda omat juomat ja herkut mukanasi <3 

MITÄ? Lautapeli-ilta 

MILLOIN? Pe 1.4. kello 17 lähtien

MISSÄ? Yliopiston ainejärjestötilassa 

MIKSI? On kivaa pelailla taolaisten kanssa! 

**********************************

TAO järjestää keväällä 2022 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

**********************************

IN ENGLISH

A wished board game evening is finally happening on April fools day the 1st of April! There are multiple board games ready waiting for you, but if you like you can also bring your favorite game with you. There is a board game workshop and some dnd-stuff organized too! We are gathering at the student association space at 5 pm. Hope to see you there! 

WHAT? Boardgame-evening 

WHEN? 1st of April at 5 pm

WHERE? Student association space (AJ-tila) 

WHY? It is fun to play with members of TAO

**********************************

TAO will organize events during the spring semester only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events. Attending TAOs events is done at one’s own risk.