FI/EN

Fuksianpunaiset haalarit ovat saapuneet ja nyt ne täytyy pistää juhlakuntoon! Ilta alkaa yliopiston ainejärjestötiloissa 31.3. kello 18, jossa järjestämme etkot haalarimerkkien ompelun ja pelailujen merkeissä. Paikan päältä löytyy neulaa ja lankaa, jotta haalareihin voi ommella kenties sen ihka ensimmäisen tai laatikon pohjalle pyörimään jääneen haalarimerkin. Vanhemmat opiskelijat ovat myös opastamassa oikeaoppista haalareiden käyttöä.

Saapukaa etkoille hyvissä ajoin, sillä sieltä siirrymme kohti bilepaikkaa HAALARIKATSASTUSRADAN kautta! Voit halutessasi tuoda mukaan omia virvokkeita, vaikka paikalla onkin tarjolla boolia! Etkojen jälkeen luvassa on kunnon haalaribiletystä Kansan Pubissa!

Liput tulevat myyntiin KideAppissa 22.3. kello 12. Lipulla on hintaa 4 euroa ja se sisältää haalarimerkin ja riennot. Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu vuoden 2020 ja 2021 fukseille.

MITÄ? Ensikosketus haalareihin!

MILLOIN? 31.3. kello 18 eteenpäin

MISSÄ? Yliopiston ainejärjestötiloissa

MIKSI? Koska haalarit täytyy saada kuntoon!

MITÄ MUKAAN? Haalari, haalarimerkkejä ja halutessasi virvokkeita.

**********************************

TAO järjestää vuoden 2022 tapahtumia harkiten ja kiinnitämme erityistä huomiota tapahtumien turvallisuuteen. Jokaisen tapahtuman turvajärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti.

Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista tapahtumakohtaisesti.

Osallistuessasi TAOn tapahtumaan ota huomioon hyvä käsihygienia, turvavälit, sekä muu tartuntoja ehkäisevä ohjeistus. Tapahtumiin ei saa osallistua, mikäli osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Emme suosittele riskiryhmään kuuluvien tai heidän kanssaan lähikontaktissa olevien osallistuvan tapahtumiin.

Osallistuminen TAOn tilaisuuksiin tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

**********************************

The fuchsia’s red overalls are here and it is time to get them ready for party mode! Come sew patches and get to know the proper way to use the overalls. We are gathering at the university’s student association space on the 31st of March at 6pm. The evening starts with sewing, whilst older students show the right way to use the overalls.

Come on time at the pre party as the evening continues to the obstacle course on our way to Kansan Pubi where the afterparty is! If you like you can also bring your own beverages.

The tickets go on sale on the 22nd of March at 12pm. The ticket is 4 euros and includes a patch and the party. Priority for this event are fuksit 2020 and 2021

What? First touch to the overalls!

When? Thursday the 31st of March at 6pm

Where? Universitys student association space (AJ-tila)

Why? Because it is about the time to get the overalls to use!

What to bring? Overalls, patches, and if you like you can also bring your own beverages.

**********************************

TAO will organize events during the year only with great consideration. We will pay special attention to the safety of the events. Safety measures for each event will be planned individually. When attending a TAO event please take into consideration good hygiene, safe distances and other virus preventing measures. It is not allowed to attend an event with any symptoms of the virus. We do not recommend for people in risk groups or people in close contact with risk groups to attend events.

Attending TAOs events is done at one’s own risk.