HARRASTETOIMINTA

TAO tukee jäsenistöään harrastetoiminnassa jakamalla tietoutta rovaniemeläisestä harrastekentästä. Lisäksi TAOn alla toimii Lapin yliopiston taideyhteisö KALTO, Salibandyjoukkue ja peliryhmä, sekä yliopiston oma opiskelijaradio Radio Säteily.

LAPIN YLIOPISTON VAPAA OPISKELIJARADIO

RADIO SÄTEILY

TAOn alaisuudessa toimii Radio Säteily. Säteily luotiin tukemaan audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelman radioilmaisun kurssia, mutta vapaana opiskelijaradiona siihen voivat tuottaa sisältöä kaikki radioilmaisusta kiinnostuneet opiskelijat tiedekunnasta riippumatta.

Tutustu Radio Säteilyn toimintaa: www.radiosateily.fi

MATALANKYNNYKSEN URHEILUA

TAON SALIBANDYJOUKKUE

TAOssa on aktiivinen sählyjoukkue, joka pelaa korkeakoulujen välistä harrastesarjaa. Joukkueseen saa myös liittyä muut kuin TAOn jäsenet.

Kiinnostaako sähly? Ota yhteyttä: tao (at) ulapland.fi

Peli-iltamia

TAON PELIRYHMÄ

TAOlaiset, jotka haluavat pelata esim. lautapelejä yhdessä! Ryhmä kokoontuu aikaajoin AJ-tilossa pelaamaan.
 
Liity mukaaan: TAO:n Peliryhmä
 
 
LAPIN YLIOPISTON OPISKELIJOIDEN TAITEILIJAYHTEISÖ

KALTO

Kalto on Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden perustama poikkitieteellinen taiteilijayhteisö. Se toimii ainejärjestömme Tao ry:n alaisuudessa. Kalto kerää opiskelijat yhteen taiteen tekijöinä, tukee opiskelijoiden luovuutta heidän vapaa-ajallaan ja tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen taiteelliseen toimintaan. Kalto on järjestänyt mm. työpajoja, taidemyyjäisiä, taidekeskusteluja ja näyttelyitä.

KALTO etsii aktiivisia toimijoita jatkamaan sen toimintaa. Jos toiminta kiinnostaa, ota yhteyttä: tao (at) ulapland.fi

YHTEISTYÖSSÄ

tao-viiva palloilla