TAOn jäsenyys

TAOn jäsenyys on avoin kaikille taiteiden tiedekunnassa päätoimisesti opiskeleville, oli pääaineenasi sitten kuvataidekasvatus, graafinen suunnittelu, muotoilu, audiovisuaalinen mediakulttuuri, muoti tai mikä tahansa muu taiteisiin ja muotoiluun liittyvä ala.

Jäsenyys avaa oven ainutlaatuisiin kokemuksiin. Pääset osallistumaan TAOn järjestämiin tapahtumiin, jotka on suunnattu vain jäsenille. Näissä tapahtumissa voit verkostoitua, oppia uutta ja jakaa ideoita muiden taiteen alan opiskelijoiden kanssa.

Toiseksi, jäsenyys oikeuttaa sinut hankkimaan tyylikkäät fuksianpunaiset opiskelijahaalarit, jotka ovat tunnusomaisia TAOn jäsenille. Nämä haalarit eivät ole pelkästään merkki jäsenyydestä, vaan myös yhteisömme ylpeydenaihe.

Kolmanneksi, jäsenmaksu suoritetaan vain kerran koko opiskeluaikana, eikä vuosittaista maksua peritä. Se tarkoittaa, että saat kaikki nämä edut koko opiskeluajan ilman lisäkustannuksia. Pääset jäseneksi helposti maksamalla vain 30 euron jäsenmaksun. 

Jäsenmaksu

Maksutiedot
Maksun saaja: TAO ry
Tilinumero: FI77 5741 4020 1599 30
Summa: 30,00 €

Viestikenttään: nimesi, koulutusohjelmasi (esim. AVM / GRASU / KUVO / TEMU / VAATE / SITEMU) sekä sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa (Esim. ”Tiina Taolainen, KUVO, titao(at)ulapland.fi”)

TAO-posti

Hallitus lisää sinun sähköpostiosoitteen TAOn postituslistalle, jost a saat ajankohtaista informaatiota ainejärjestömme, yliopistomme ja TTK:ssa opiskelua koskevista asioista.

Lisäksi kannattaa seurata TAO ry:tä somessa seuratakseen hallituksen toheltamista:

FacebookInstagram

Mikä on TAO?

Ainejärjestö

Kaikkien Lapin yliopiston taide- ja muotoilualojen opiskelijoiden yhteinen ainejärjestö, joka on perustettu 2006

Tapahtumat

Opiskelu ei olisi mitään ilman vapaa-aikaa. TAO järjestää opiskelijareiveistä akateemisiin pöytäjuhliin eli sistseihin, urheilutapahtumista makkaranpaistoon ja kaljapiirustukseen.

Yhdysside

TAO yhdistää kaikki kuusi koulutusohjelmaa yhdeksi yhteisöksi

Taideaineiden äänitorvi

TAO huolehtii taidealojen opiskelijoiden edunvalvonnasta yliopiston hallinnossa, ylioppilaskunnassa sekä erityisesti taiteiden tiedekunnassa ja ottaa kantaa opiskelijoita koskevissa asioissa ja muutoksissa.

Harrastetoiminta

TAO tukee jäsenistöään harrastetoiminnassa jakamalla tietoutta rovaniemeläisestä harrastekentästä. Lisäksi TAOn alla toimii Lapin yliopiston taideyhteisö KALTO.

Häirintä

Jos kohtaat häirintää tai kiusaamista yliopistossa, TAO on yksi kanava saada tähän apua! Hallituksesta löytyy kaksi häirintäyhdyshenkilöä, jotka lähtevät hoitamaan asiaa eteenpäin kanssasi.